Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:41 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 121 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Chtěli byste si zahrát na staré Thalii?
Ano 52%  52%  [ 25 ]
Ne 48%  48%  [ 23 ]
Total votes : 48
Author Message
 Post subject: Re: Thalie
PostPosted: 07:53 02. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde

Reply with quote  

PostPosted: 12:24 02. Jan 2016 
Šlechtic
 Profile

sendys wrote:
jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde

jsi naše poslední naděje ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 12:49 02. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

artaxas wrote:
sendys wrote:

jsi naše poslední naděje ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne ja sem ružovej bagr se srdičky co plete na stromě letadla

Reply with quote  

PostPosted: 13:19 02. Jan 2016 
Bůh
 Profile

sendys wrote:

NWN je stará hra a od dob ST ještě poněkud více zestárla. Nemůže konkurovat novým hrám, takže mladý hráči se do ní zrovna hrnout nebudou. Opět to není nic, co by souviselo s NT. Vývoj by byl obdobný i na ST.

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 13:32 02. Jan 2016 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Je to otázka toho, co hra nabízí. A IC sekce zejí prázdnotou, popř. nepříliš IC zprávami, chybí lákadlo. Dokud je RP, tak je konkurenceschopnost. Bez RP se NT může snažit mít hafo lokací a MMO prvky, ale nikdy se nevyrovná. *posteskl si ala pavad po milionté*

Reply with quote  

PostPosted: 13:40 02. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Nalkanar wrote:
Je to otázka toho, co hra nabízí. A IC sekce zejí prázdnotou, popř. nepříliš IC zprávami, chybí lákadlo. Dokud je RP, tak je konkurenceschopnost. Bez RP se NT může snažit mít hafo lokací a MMO prvky, ale nikdy se nevyrovná. *posteskl si ala pavad po milionté*

Diky Nalku :)

Reply with quote  

PostPosted: 14:39 02. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Což však nic nehovoří ve prospěch jednoho shardu v neprospěch druhého. Tyto zmiňované možnosti jsou na ST i na NT obdobné.

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 17:34 02. Jan 2016 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Nastavení ST činilo obtížným dosáhnout lvlů 30+ skrze creep. To vedlo k tomu, že mnoho hráčů na těchto lvlech začali vytvářet nějakou RP činnost, čím se zvedal počet hráčů, se zájmem o RP. To je jedna z věcí, co na NT zásadně chybí. Naopak se jde na ruku creeperům, čímž hra ve výsledku ztrácí na atraktivnosti.
Ale ano, z větší části by to byl problém, i kdyby tu byla ST. Ale zase s NT přišly jisté spory, které by na ST asi nenastaly a byl by tu jiný tým než duo paličů a pár dalších.

Reply with quote  

PostPosted: 17:36 02. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Barbar321 wrote:
sendys wrote:
... Na NT je šíleně málo lokací a tak není co použít a kam zabloudit ke hře. ...

Ani v nejmenším se mi nezdá, že je na NT šíleně málo lokací. Chce to hledat. Předpokládám ale, že spíš ještě nemáš postavu, která by mohla projít poušť a nebo podtemno.

Noo to snad ani mít nemusí , ale měl by se přesto bavit pestrostí a rozsálostí světa. Já běhám koridory.

Reply with quote  

PostPosted: 17:58 02. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Barbar321 wrote:
sendys wrote:

NWN je stará hra a od dob ST ještě poněkud více zestárla. Nemůže konkurovat novým hrám, takže mladý hráči se do ní zrovna hrnout nebudou. Opět to není nic, co by souviselo s NT. Vývoj by byl obdobný i na ST.

Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalí rust , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?

Reply with quote  

PostPosted: 18:44 02. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Jachym wrote:
Barbar321 wrote:
sendys wrote:
... Na NT je šíleně málo lokací a tak není co použít a kam zabloudit ke hře. ...

Ani v nejmenším se mi nezdá, že je na NT šíleně málo lokací. Chce to hledat. Předpokládám ale, že spíš ještě nemáš postavu, která by mohla projít poušť a nebo podtemno.

Noo to snad ani mít nemusí , ale měl by se přesto bavit pestrostí a rozsálostí světa. Já běhám koridory.

Pestrost a rozsáhlost tu určitě je a ani v nejmenším není stav horší než na ST. Koridory mi vadí taky, ale jiné než tobě. Vzhledem k tomu, že mám postavu v podtemnu, na povrchu mám každý koridor přehrazen pevností/osadou/vesnicí. Dole takováhle extrémnost rozhodně není.

Místo koridorů bych taky bral plochu a nebo aspoň paralerní cestičky. Pevnosti mají bránit průchodu nepřátelského vojska a ne jednotlivce

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 19:43 02. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Jachym wrote:
Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalý růst , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?

Hele tohle téma bych neopouštěl úplně hned, povídej, přeháněj.

Reply with quote  

PostPosted: 20:00 02. Jan 2016 
Šlechtic
 Profile

Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami, protože na ST byly vyplňovací lokace, které sice nenabízely nic moc zajímavého, ale světu dodávaly realističnost.

Reply with quote  

PostPosted: 20:05 02. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Decka wrote:
Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami, protože na ST byly vyplňovací lokace, které sice nenabízely nic moc zajímavého, ale světu dodávaly realističnost.

Ale jo nabízeli ...... nadherný lokace na pobřeží a podobně ty vyplňovačky byli nádherný, snad jedny z nejhezčích lokací. Přiklad kryn u srubu kde sis mohl vylezt na skali a podobně. To mě vždy lákalo zpět

Reply with quote  

PostPosted: 20:20 02. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Decka wrote:
Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami...
Ale no tak! Vsak lze obejit Karathu. Lze se dostat se z mista A do mista B nekolika cestami!

Jen musite mit epickou uroven (nebo terminatora v mistnim podani) a smirit se s tim ze misto 3 minut lagovani mestem budete hodinu lagovat po tak 20+ lokacich okolo (a to jen v pripade ze znate cestu).

Ja se vam porad divim ze protestujete - co tvurci chteli, to maji.

porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 121 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]