Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:29 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Craft
PostPosted: 13:17 03. Sep 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

zajímavý nápad. nešlo by tedy udělat:

mám custom svitek vyrobený v craftu:
sesílám kouzlo (aktivuji unique power svitku)
svitek vyhodnotí side effecty a případně je provede
pokud žádné nejsou, skript v pozadí vymění custom svitek za klasickýa ten sešle kouzlo.
svitek zmizí (ať už custom nebo normální)

z takových svitků by nešla učit kouzla, pokud by neměly přiřazenou další funkci (další unique power). nemusel bys skriptovat efekty pro X svitků, je by se volal příslušný item už existující.

Reply with quote  

PostPosted: 20:54 18. Nov 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

nejak nemuzu prijit na to ja knapustim poleno upravene moridlem, v manualu o tom nic podrobneho nejni :/ pls help...thx

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 09:05 19. Nov 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Kiri wrote:
nejak nemuzu prijit na to ja knapustim poleno upravene moridlem, v manualu o tom nic podrobneho nejni :/ pls help...thx

Poleno napustene moridlem????

No zaklad je, ze mas nejake drevo, co si nasekla sekyrou nekde ze stromu. To das do tkaoveho spalku, zvolis predmetem "osekat drevo" seknai dreva. Pote vlozis do inventare toho spalku tebou nakutany strom a das zavrit. Cekas... cekas.. kdyz se ti to povede do 100%, tak se ti objevi v inventari osekane drevo.
Dojdes z aspravcem dilen a koupis si moridlo s nazvem daneho druhu stromu.
Dojdes ke spalku a otevres jeho inventar. Zvolis pres vybirani predmetu v menu "vyroba lati"nebo "vyroba desek" nebo "vyroba nasad". Das do inventare osekane drevo a moridlo a das "zavrit".
Cekas.. cekas.. no a snad se to povede a mas tebou vybrany kus (lat ci desku ci nasadu.).

Uz ted ti muzu rict, ze late sou na luky a desky na kuse. Nasady budou kupodivu pro zbrane na blizku :lol:

No ale bohuzel stromy sou rozmistene dost mizerne, napriklad zakladni strom vubec nesezenes, takze to asi bude dost tezke :?

Reply with quote  

PostPosted: 10:54 19. Nov 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

2NB: vsecko sem delal takhle a se stromama neni takovej prbolem si myslim..., diky za podrobny navod, bylo mi jenom podezrele ze mi to uz asi petkrat pri moreni bouchlo :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 11:08 19. Nov 2008 
Bůh
 Profile

Cože? dřevo při moření bouchá? :D .. čim se moří? alch. ohněm? :D

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 11:11 19. Nov 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
Cože? dřevo při moření bouchá? :D .. čim se moří? alch. ohněm? :D

moridlem an duby :D a to je to truhlar :D :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 19:37 29. Nov 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

No tak nevim kde to bylo, ale napsal jsem, ze platnerina je ve finalni verzi a uz se delaji posledni testy. Tudiz, ze doufam, ze by to melo byt od vanoc.

Bohuzel situace se zmenila. Testy platneriny vytvorene Melvikem ukazali, ze je dosti rozdilna od celeho konceptu craftu, a jelikoz sem se s nim vlastne neda spojit, tak misto uprav jeho scriptu bude pro mne jednoduzsi je udelat sam znova z duvodu, ze bude velka cast (80%) pouzivana i v kovarine.

Bohuzel nejdrive mam nejake resty v Krejcim, jako je posilneni stavajicich vyrobku, dodelani stitu u truhlare apod. Zapoctak a zkouskove se blizi, takze nez se vrhat do pripravy noveho remesla, budu se vrhat na opravovani, a doplnovani.

Prace na remesle Kovarskem a platnerskem budou presunuty az na leden.

Timto se vam omlouvam za zdrzeni. Ale jinak to bohuzel nejde :(

Reply with quote  

PostPosted: 22:31 01. Dec 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Mam par otazok na craft. Na uvod: som 3.lvl drevar, 2.lvl truhlar -bonus obratnosti +4

1.) menilo sa nieco od vcera??
-vcera medzi 20:00 a 23:00 som vyrabal a predaval "vrbove tezke kuse bez tetivy" za 26 zlatiek ... dnes v tom istom case za 1 zlatku :?:

2.) je spravne ze mam pri vyrobe "malej vrbovej kuse" cisto z desky bez kovu a tetivy len 5xp a pri tom to nemam povazovane za trivialne :?: tuto kusu vyrobim na 7mi-9ty krat a to mi to este umi vybuchnut .... pri tom by som mal mat so svojim bonusom k obratnosti viac xp ...
-ak je to naozaj zamer, tak to nie je moc dobre... trva to neskutocne dlho a len za 5xp a este so sancou ze to vybuchne ....

3.) podobne vyroba vrbovych lati - mam 6xp pri vyrobe, vyrobim ju tak na 5ty-6ty krat a buchne mi tak kazda piata .... naozaj ma byt tak malo xp? ma to zmysel ked 5 uz by malo byt trivialne?

Zatial dik.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 22:40 01. Dec 2008 
Bůh
 Profile

Když se opracovává dřevo tak vybuchuje? :lol:

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 22:42 01. Dec 2008 
Mistr
 Profile

Holt hrozne rychle hobluje...

Reply with quote  

PostPosted: 22:45 01. Dec 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Krata wrote:
Když se opracovává dřevo tak vybuchuje? :lol:

to by si sa divil ako to s trpaslikom umi mrsknut o zem :D

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 23:01 01. Dec 2008 
Bůh
 Profile

asi na Thalii roste dřevo obohocané o třaskavé látky :)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 00:52 02. Dec 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

tak zase te to krapet pribrzdi, kdyz sem opracovaval drevo dal s tim moridlem, tak mi to dokonce opalilo a sepralo 1 zivutek :) vy se nikdo nezranite pri praci, aspon jednou za cas? To mlaceni o zem je sice jenom efekt, ale to je este nic proti tomu, kdyz si kovar sahne do vyhne, ne?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 00:55 02. Dec 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
Mam par otazok na craft. Na uvod: som 3.lvl drevar, 2.lvl truhlar -bonus obratnosti +4

1.) menilo sa nieco od vcera??
-vcera medzi 20:00 a 23:00 som vyrabal a predaval "vrbove tezke kuse bez tetivy" za 26 zlatiek ... dnes v tom istom case za 1 zlatku :?:
NIC SEM NEDELAL, zmeny craftu chodi jedine s restarty.. neumim nic menit jinak, nez pres restart. To by muselo jen nejake zakerne DM neco urobit, aby se tak delo. Kdyztak rekni, zda po dalsim restartu je vse OK, nebo problem setrvava

2.) je spravne ze mam pri vyrobe "malej vrbovej kuse" cisto z desky bez kovu a tetivy len 5xp a pri tom to nemam povazovane za trivialne :?: tuto kusu vyrobim na 7mi-9ty krat a to mi to este umi vybuchnut .... pri tom by som mal mat so svojim bonusom k obratnosti viac xp ...
-ak je to naozaj zamer, tak to nie je moc dobre... trva to neskutocne dlho a len za 5xp a este so sancou ze to vybuchne ....
5xpu = minimalni hodnota xpu, co muzes dostat. Treba kdyby si mel vlastnost 30,mohl by si dostat xpu vice. proto se ti to take mohlo spalit. Kdyz to fsak pise, ze je vec Trivialni, vec by se uz palit nemela.

3.) podobne vyroba vrbovych lati - mam 6xp pri vyrobe, vyrobim ju tak na 5ty-6ty krat a buchne mi tak kazda piata .... naozaj ma byt tak malo xp? ma to zmysel ked 5 uz by malo byt trivialne?
Moje vymluva je chaba, ale hodne lidi ji uz zazila. Muze za to NWN kostka. Ja mam doma pustenej debug, a hodil sem i pri 95% uspesnosti za sebou : 99, 96 a 98 .... Stezujs i u BIOWARE.
Zatial dik.

Vim, ez to nejsou nic moc uspokojive odpovedi, ale tak to proste je.

EDIT: ted me napadlo ohledne te ceny.. bylo to po tom updatu sipek, nebo drive?? nevzpominas si?? s tim updatem sem totiz urcitym zpusobem menil ceny ohledne sipek, ale pouzivaji stejny script. Overoval jsem to u hodne luku, ale ne uplne u vsech moznych kombinaci.

Reply with quote  

PostPosted: 15:44 02. Dec 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

K tym XP, ak je to teda minimalna hodnota tak v poriadku, mne len prislo zvlastne, lebo som sa s tym este nestretol, ze mam 5xp za vec ktoru nemam este trivialnu a mam za nu 5xp aj po tom co uz ju mam trivialnu. Nevadi vdaka za odpoved, prisposobim sa tomu :D

A k tej cene. Ano bolo to prave po zavedeni vyroby sipiek a sipov. Otestujem to este dnes ale najskor zas az okolo tej osmej hodiny vecer. Potom sem napisem ako sa vec ma.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]