|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Craft Posted: 13:17 03. Sep 2008 |
|
|
zajímavý nápad. nešlo by tedy udělat:
mám custom svitek vyrobený v craftu: sesílám kouzlo (aktivuji unique power svitku) svitek vyhodnotí side effecty a případně je provede pokud žádné nejsou, skript v pozadí vymění custom svitek za klasickýa ten sešle kouzlo. svitek zmizí (ať už custom nebo normální)
z takových svitků by nešla učit kouzla, pokud by neměly přiřazenou další funkci (další unique power). nemusel bys skriptovat efekty pro X svitků, je by se volal příslušný item už existující.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Craft Posted: 20:54 18. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
nejak nemuzu prijit na to ja knapustim poleno upravene moridlem, v manualu o tom nic podrobneho nejni :/ pls help...thx
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 09:05 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Kiri wrote: nejak nemuzu prijit na to ja knapustim poleno upravene moridlem, v manualu o tom nic podrobneho nejni :/ pls help...thx Poleno napustene moridlem???? No zaklad je, ze mas nejake drevo, co si nasekla sekyrou nekde ze stromu. To das do tkaoveho spalku, zvolis predmetem "osekat drevo" seknai dreva. Pote vlozis do inventare toho spalku tebou nakutany strom a das zavrit. Cekas... cekas.. kdyz se ti to povede do 100%, tak se ti objevi v inventari osekane drevo. Dojdes z aspravcem dilen a koupis si moridlo s nazvem daneho druhu stromu. Dojdes ke spalku a otevres jeho inventar. Zvolis pres vybirani predmetu v menu "vyroba lati"nebo "vyroba desek" nebo "vyroba nasad". Das do inventare osekane drevo a moridlo a das "zavrit". Cekas.. cekas.. no a snad se to povede a mas tebou vybrany kus (lat ci desku ci nasadu.). Uz ted ti muzu rict, ze late sou na luky a desky na kuse. Nasady budou kupodivu pro zbrane na blizku No ale bohuzel stromy sou rozmistene dost mizerne, napriklad zakladni strom vubec nesezenes, takze to asi bude dost tezke 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Craft Posted: 10:54 19. Nov 2008 |
|
|
2NB: vsecko sem delal takhle a se stromama neni takovej prbolem si myslim..., diky za podrobny navod, bylo mi jenom podezrele ze mi to uz asi petkrat pri moreni bouchlo 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Craft Posted: 11:08 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Cože? dřevo při moření bouchá?  .. čim se moří? alch. ohněm? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Craft Posted: 11:11 19. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Cože? dřevo při moření bouchá?  .. čim se moří? alch. ohněm?  moridlem an duby  a to je to truhlar 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 19:37 29. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No tak nevim kde to bylo, ale napsal jsem, ze platnerina je ve finalni verzi a uz se delaji posledni testy. Tudiz, ze doufam, ze by to melo byt od vanoc. Bohuzel situace se zmenila. Testy platneriny vytvorene Melvikem ukazali, ze je dosti rozdilna od celeho konceptu craftu, a jelikoz sem se s nim vlastne neda spojit, tak misto uprav jeho scriptu bude pro mne jednoduzsi je udelat sam znova z duvodu, ze bude velka cast (80%) pouzivana i v kovarine. Bohuzel nejdrive mam nejake resty v Krejcim, jako je posilneni stavajicich vyrobku, dodelani stitu u truhlare apod. Zapoctak a zkouskove se blizi, takze nez se vrhat do pripravy noveho remesla, budu se vrhat na opravovani, a doplnovani. Prace na remesle Kovarskem a platnerskem budou presunuty az na leden. Timto se vam omlouvam za zdrzeni. Ale jinak to bohuzel nejde 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Craft Posted: 22:31 01. Dec 2008 |
|
|
Mam par otazok na craft. Na uvod: som 3.lvl drevar, 2.lvl truhlar -bonus obratnosti +4 1.) menilo sa nieco od vcera?? -vcera medzi 20:00 a 23:00 som vyrabal a predaval "vrbove tezke kuse bez tetivy" za 26 zlatiek ... dnes v tom istom case za 1 zlatku 2.) je spravne ze mam pri vyrobe "malej vrbovej kuse" cisto z desky bez kovu a tetivy len 5xp a pri tom to nemam povazovane za trivialne  tuto kusu vyrobim na 7mi-9ty krat a to mi to este umi vybuchnut .... pri tom by som mal mat so svojim bonusom k obratnosti viac xp ... -ak je to naozaj zamer, tak to nie je moc dobre... trva to neskutocne dlho a len za 5xp a este so sancou ze to vybuchne .... 3.) podobne vyroba vrbovych lati - mam 6xp pri vyrobe, vyrobim ju tak na 5ty-6ty krat a buchne mi tak kazda piata .... naozaj ma byt tak malo xp? ma to zmysel ked 5 uz by malo byt trivialne? Zatial dik.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Craft Posted: 22:40 01. Dec 2008 |
|
|
Když se opracovává dřevo tak vybuchuje? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Craft Posted: 22:42 01. Dec 2008 |
|
|
Holt hrozne rychle hobluje...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Craft Posted: 22:45 01. Dec 2008 |
|
|
Krata wrote: Když se opracovává dřevo tak vybuchuje?  to by si sa divil ako to s trpaslikom umi mrsknut o zem 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Craft Posted: 23:01 01. Dec 2008 |
|
|
asi na Thalii roste dřevo obohocané o třaskavé látky 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Craft Posted: 00:52 02. Dec 2008 |
|
|
tak zase te to krapet pribrzdi, kdyz sem opracovaval drevo dal s tim moridlem, tak mi to dokonce opalilo a sepralo 1 zivutek  vy se nikdo nezranite pri praci, aspon jednou za cas? To mlaceni o zem je sice jenom efekt, ale to je este nic proti tomu, kdyz si kovar sahne do vyhne, ne?
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 00:55 02. Dec 2008 |
|
|
Marvin wrote: Mam par otazok na craft. Na uvod: som 3.lvl drevar, 2.lvl truhlar -bonus obratnosti +4 1.) menilo sa nieco od vcera?? -vcera medzi 20:00 a 23:00 som vyrabal a predaval "vrbove tezke kuse bez tetivy" za 26 zlatiek ... dnes v tom istom case za 1 zlatku NIC SEM NEDELAL, zmeny craftu chodi jedine s restarty.. neumim nic menit jinak, nez pres restart. To by muselo jen nejake zakerne DM neco urobit, aby se tak delo. Kdyztak rekni, zda po dalsim restartu je vse OK, nebo problem setrvava 2.) je spravne ze mam pri vyrobe "malej vrbovej kuse" cisto z desky bez kovu a tetivy len 5xp a pri tom to nemam povazovane za trivialne  tuto kusu vyrobim na 7mi-9ty krat a to mi to este umi vybuchnut .... pri tom by som mal mat so svojim bonusom k obratnosti viac xp ... -ak je to naozaj zamer, tak to nie je moc dobre... trva to neskutocne dlho a len za 5xp a este so sancou ze to vybuchne .... 5xpu = minimalni hodnota xpu, co muzes dostat. Treba kdyby si mel vlastnost 30,mohl by si dostat xpu vice. proto se ti to take mohlo spalit. Kdyz to fsak pise, ze je vec Trivialni, vec by se uz palit nemela.3.) podobne vyroba vrbovych lati - mam 6xp pri vyrobe, vyrobim ju tak na 5ty-6ty krat a buchne mi tak kazda piata .... naozaj ma byt tak malo xp? ma to zmysel ked 5 uz by malo byt trivialne? Moje vymluva je chaba, ale hodne lidi ji uz zazila. Muze za to NWN kostka. Ja mam doma pustenej debug, a hodil sem i pri 95% uspesnosti za sebou : 99, 96 a 98 .... Stezujs i u BIOWARE.Zatial dik. Vim, ez to nejsou nic moc uspokojive odpovedi, ale tak to proste je. EDIT: ted me napadlo ohledne te ceny.. bylo to po tom updatu sipek, nebo drive?? nevzpominas si?? s tim updatem sem totiz urcitym zpusobem menil ceny ohledne sipek, ale pouzivaji stejny script. Overoval jsem to u hodne luku, ale ne uplne u vsech moznych kombinaci.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Craft Posted: 15:44 02. Dec 2008 |
|
|
K tym XP, ak je to teda minimalna hodnota tak v poriadku, mne len prislo zvlastne, lebo som sa s tym este nestretol, ze mam 5xp za vec ktoru nemam este trivialnu a mam za nu 5xp aj po tom co uz ju mam trivialnu. Nevadi vdaka za odpoved, prisposobim sa tomu A k tej cene. Ano bolo to prave po zavedeni vyroby sipiek a sipov. Otestujem to este dnes ale najskor zas az okolo tej osmej hodiny vecer. Potom sem napisem ako sa vec ma.
|
|
Top |
|