|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
aster3
|
Post subject: souboj a eventualni nasledky... Posted: 02:48 19. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Dojde k boji dvou PC postav.Jeden je vitez, druhy je porazeny a je omraceny (je rad ze dycha).Vitez: *sebere porazenemu prsteny,stit,helmici...*
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 07:04 19. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Co to je zas za trapnou anketu? To je zase nějaký topic, kde se budou všichni lidi hádat?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 07:50 19. May 2009 |
|
|
Jak by napsal Rejty, řeší se tu kraviny  . Ale já bych odevzdal výbavu (nebo část zní), stejně si mi crafteři za den dva uděláme novou a co nejde udělat na to si vyděláme. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 08:27 19. May 2009 |
|
|
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 09:13 19. May 2009 |
|
|
Rad bych, aby si nekteri lidi uvedomili, ze ne kazdy ma za mesic par milionu a muze rozdavat vybavu, jsou zde i hraci, co nechodi kazdy den vybit par bosu, nebo co nejsou 10 a vic hodin denne v dilne.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 09:24 19. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
kaz wrote: Rad bych, aby si nekteri lidi uvedomili, ze ne kazdy ma za mesic par milionu a muze rozdavat vybavu, jsou zde i hraci, co nechodi kazdy den vybit par bosu, nebo co nejsou 10 a vic hodin denne v dilne. Nerozčiluj se, nemá to cenu, stejně pokud by tady v te anketě něco odhlasovalo, tak ve hře to ani nepoznáš  Prostě vubec si takových pitomých příspěvků nevšímej. Jinak s tím co píšeš máš pravdu.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 09:35 19. May 2009 |
|
|
kaz wrote: Rad bych, aby si nekteri lidi uvedomili, ze ne kazdy ma za mesic par milionu a muze rozdavat vybavu, jsou zde i hraci, co nechodi kazdy den vybit par bosu, nebo co nejsou 10 a vic hodin denne v dilne. Ha .... co miliónů, ale miliard a trvalo mi to jen půl měsíce, kudy chodím tudy trousím věci z přeplněných batohů a občas mi upadne i nějaký ten měšec s pár drobnejma většinou tak kolem půl miliónu, to jen tak pro pořádek. No a vzhledem k tomu že jím pravidelně Deli, tak můj den trvá 25 hodin, proto si s postavami již na 1 lvl oběhnu všechny bossy světa a pak se v klidu 20 hodin věnuji craftu. To jste dneska všichni zešíleli, co to je zase za témata a kraviny co tu všude kolem řešíte, nezapoměli jste náhodou, že se jedná o hru? A k anketní otázce ... snažil jsem se vyjádřit, že život a to jakýkoli byť složený z jedniček a nul má pro mě osobně nezměrně vyšší hodnotu než kus oceli či čehokoli jiného ... doufám, že teď už to bylo zřetelnější.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 09:57 19. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
maximalni pochopeni pro odevzdani casti vybavy:
a) je to napr pivo, jidlo,, nejaka blbost... b) zrovna vezu 100 mecu z Tatrtenu, tak jim 1 dam c) zrovna stahnute kozky (i z bosse, pokud me u nej najdou)
Ale to jen protoze jsem to zrovna ziskal Urcite bych jim nedal nic ze "stale" vybavy.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 10:02 19. May 2009 |
|
|
Zbytocne o tom diskutovat, tohle tu nikdy nebude zakotvene v systeme alebo v pravidlach. Preco by mal nejaky hrac z donutenia davat inemu hracovi vybavu, na ktoru bud dlho setril alebo ktoru narocne ziskal len tak preto, ze ho porazil v CvC.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 10:27 19. May 2009 |
|
|
Juhuuu, dospel jsem do stadija typu Rejty: REŠITE TU KRAVINY!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 10:29 19. May 2009 |
|
|
Neee stadijum Rejtyho je uz take, ze tie KRAVINY UZ VUBEC NECTE, pretoze je z nich znechuteny. BTW: Osobne sa tomu uz ani necudujem po poslednych dnoch, asi bude nieco vo vzduchu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: souboj a eventualni nasledky... Posted: 10:36 19. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Laskavě prestaňte fórum spamovat nesmyslnejma a ironickejma vláknama podobnýho typu. Pokud se potřebuješ na něco zeptat, pošli zprávu nějakému DM.
Ani mě už takové věci nebaví číst.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: DM spam Posted: 18:05 19. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jako vubech nechapu ty vase reakce na toto. Prijde mi ten dotaz docela normalni.Zajima mne nazor hracu na danou situaci a zaroven byhch rad vedel jakou ma Thalie hracskou zakladnu. Topic nebyl zalozen jako provokacni nybrz informacni. A to ze se nejake DM nebo nekdo zle vyspi a povazuje to za nevim jaky nehorazny topic a zamkne to, tak to vubec nechapu. Porusil sem snad nejake pravidla ? Nebo se nekdo proste jen zle vyspal ? A co se tyce spamu tak si prectete odzacatku kolik je spamu a kolik je konstruktivnich odpovedi k tematu vlakna. A co je nejsmutnejsi ze sami DM a WB si tu spamujete forum. Nenasel sem v tom vlakne ani jednu jedinou normalni odpoved. Mozna jednu polovicni. Mozna by ste vy mohli prestat spamovat a kdyz se vam vlakno nelibi tak proste nereagovat, co vy na to ? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DM spam Posted: 18:28 19. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zamknul jsem to já, protože tuto anketu jsem bral jako ironizující otázku. Pokud jsem se spletl, tak se omlouvám, ale pokud mám brát otázku věcně, přijde mi nesmyslná. Při zabití hráče máš možnost sebrat to, co ti hra sebrat dovoluje a chtít po někom něco víc je, mírně řečeno, hloupé.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: DM spam Posted: 18:42 19. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
kucik wrote: Zamknul jsem to já, protože tuto anketu jsem bral jako ironizující otázku. Pokud jsem se spletl, tak se omlouvám, ale pokud mám brát otázku věcně, přijde mi nesmyslná. Při zabití hráče máš možnost sebrat to, co ti hra sebrat dovoluje a chtít po někom něco víc je, mírně řečeno, hloupé. O tom by se zase dalo zase diskutovat. Hra ti taky nedovoluje nekoho znasilnovat zejo. Stejne jak ti nedovoluje nekomu vzit ten prsten. Stejne ti hra (jeji system) nedovoli postavu zranit urcitym zranenim jako treba rozparat bricho, nebo useknout nohu. Proste bud zabijes nebo nezabijes. A kdyz uz chces skutecne vedet proc sem se na to ptal tak to fakt prisaham ze to nebylo ironicky nybrz sem si vzpomel jak mi kamos (s kterym hraju na equilibrii) napsal ze ve hvezdickach ukradl jakysi amulet spici postave u ohniste. Stylem *opatrne ti uvolni amulet a schova si jej do kapsy* hrac mu tedy ten predmet vydal. A kdyz se probudil tak zlodej byl samozrejme fuc, po nejakem case byly spolu na vyprave a okradeny porad nadaval ze mu nekdo ukradl amulet. Pritom to byl prave ten zlodej ktery s nim byl na vyprave. Takhle to bylo mineno. Proto nechapu tvoji reakci. Byl by sem rad kdyby se tema odemklo a pripadne vklidu nehalo psat hrace jestli by byli ochotni nebo ne. To co sem videl v tom topicu tak je mi jasny vysledek. kazdy jen hrabe a hrabe, popripade nekoho zabije ale kde pak je ten RP modul o kterem se tu tak hodne mluvi ?
|
|
Top |
|