Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:20 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Karatha - svaz obchodníků - Kupec co od vás vykoupí lektvary
PostPosted: 02:04 26. Oct 2009 
Nováček
 Profile

Mluvil jsem s kupcem, který tvrdil, že potřebuje vyrobit dodávku flašek a zaplatí mi za ně 3x více. Flašky jsem mu vyrobil, jenže místo prázdných flašek mě obral o všechny lektvary z craftu a zaplatil za ně sumu jako by to byly prázdné flašky.

Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..

Reply with quote  

Post subject: Re: Karatha - svaz obchodníků - Kupec co od vás vykoupí lektvary
PostPosted: 11:04 26. Oct 2009 
Ďábel
 WWW  Profile

Jo tak tomu se říká bejt napálenej při obchodování... :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 21:31 26. Oct 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Danseur wrote:
Mluvil jsem s kupcem, který tvrdil, že potřebuje vyrobit dodávku flašek a zaplatí mi za ně 3x více. Flašky jsem mu vyrobil, jenže místo prázdných flašek mě obral o všechny lektvary z craftu a zaplatil za ně sumu jako by to byly prázdné flašky.

Doporučuji: kdykoliv obchoduješ, použij nejdříve hlášku typu: "A kolik by stálo to co mám na stolku?" Případně: "Kolik by stáloto co mám u sebe?"

Je to všude u všech obchodníků a když ti nabídnou nějak málo, nahlaš to, o nic nepřijdeš a můžeme pak přijít na chybu...

Reply with quote  

PostPosted: 21:53 26. Oct 2009 
Nováček
 Profile

Bahnak wrote:
Danseur wrote:

Doporučuji: kdykoliv obchoduješ, použij nejdříve hlášku typu: "A kolik by stálo to co mám na stolku?" Případně: "Kolik by stáloto co mám u sebe?"

Je to všude u všech obchodníků a když ti nabídnou nějak málo, nahlaš to, o nic nepřijdeš a můžeme pak přijít na chybu...

No ono jde o to, že ten kupec chtěl vyrobit 24 lahví, tak jsem mu je vyrobil. Tím, že dám "kolik by stálo to co mám u sebe" si moc nepomůžu, protože nemůžu tušit, že za peníze co mi nabízí odě mně nakonec vezme lektvary místo prázných flašek. U jiných obchodníků to řeším pro jistotu přes stůl, aby nevykoupili to co nechci, ale tento se jen potuluje a žádný stůl nemá. Zmizelo mi tedy deset lektvarů, z toho 5 léčení středních zranění, 3 neviditelnosti a dva ještě neozkoušené za což mi dal 150zl. Prázdné flašky mi zůstaly. Když jsem se ho zeptal znovu, abych si ověřil, že jsem se nespletl, chtěl už jen 14 flašek, takže to sedí. Přikládám screen, aby teda bylo jasné o kterého obchodníka jde.

Attachments:
Thalie 1.9_0000f.jpg
Thalie 1.9_0000f.jpg [ 439.87 KiB | Viewed 1558 times ]

Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]