|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Danseur
|
Post subject: Karatha - svaz obchodníků - Kupec co od vás vykoupí lektvary Posted: 02:04 26. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mluvil jsem s kupcem, který tvrdil, že potřebuje vyrobit dodávku flašek a zaplatí mi za ně 3x více. Flašky jsem mu vyrobil, jenže místo prázdných flašek mě obral o všechny lektvary z craftu a zaplatil za ně sumu jako by to byly prázdné flašky.
_________________ Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Karatha - svaz obchodníků - Kupec co od vás vykoupí lektvary Posted: 11:04 26. Oct 2009 |
|
|
Jo tak tomu se říká bejt napálenej při obchodování... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Karatha - svaz obchodníků - Kupec co od vás vykoupí lektvary Posted: 21:31 26. Oct 2009 |
|
|
Danseur wrote: Mluvil jsem s kupcem, který tvrdil, že potřebuje vyrobit dodávku flašek a zaplatí mi za ně 3x více. Flašky jsem mu vyrobil, jenže místo prázdných flašek mě obral o všechny lektvary z craftu a zaplatil za ně sumu jako by to byly prázdné flašky. Doporučuji: kdykoliv obchoduješ, použij nejdříve hlášku typu: "A kolik by stálo to co mám na stolku?" Případně: "Kolik by stáloto co mám u sebe?" Je to všude u všech obchodníků a když ti nabídnou nějak málo, nahlaš to, o nic nepřijdeš a můžeme pak přijít na chybu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Danseur
|
Post subject: Re: Karatha - svaz obchodníků - Kupec co od vás vykoupí lektvary Posted: 21:53 26. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Bahnak wrote: Danseur wrote: Mluvil jsem s kupcem, který tvrdil, že potřebuje vyrobit dodávku flašek a zaplatí mi za ně 3x více. Flašky jsem mu vyrobil, jenže místo prázdných flašek mě obral o všechny lektvary z craftu a zaplatil za ně sumu jako by to byly prázdné flašky. Doporučuji: kdykoliv obchoduješ, použij nejdříve hlášku typu: "A kolik by stálo to co mám na stolku?" Případně: "Kolik by stáloto co mám u sebe?" Je to všude u všech obchodníků a když ti nabídnou nějak málo, nahlaš to, o nic nepřijdeš a můžeme pak přijít na chybu... No ono jde o to, že ten kupec chtěl vyrobit 24 lahví, tak jsem mu je vyrobil. Tím, že dám "kolik by stálo to co mám u sebe" si moc nepomůžu, protože nemůžu tušit, že za peníze co mi nabízí odě mně nakonec vezme lektvary místo prázných flašek. U jiných obchodníků to řeším pro jistotu přes stůl, aby nevykoupili to co nechci, ale tento se jen potuluje a žádný stůl nemá. Zmizelo mi tedy deset lektvarů, z toho 5 léčení středních zranění, 3 neviditelnosti a dva ještě neozkoušené za což mi dal 150zl. Prázdné flašky mi zůstaly. Když jsem se ho zeptal znovu, abych si ověřil, že jsem se nespletl, chtěl už jen 14 flašek, takže to sedí. Přikládám screen, aby teda bylo jasné o kterého obchodníka jde.
Attachments: |

Thalie 1.9_0000f.jpg [ 439.87 KiB | Viewed 1557 times ]
|
_________________ Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|