Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:02 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 01:14 01. Nov 2009 
Velmistr
 Profile

Děkuji neznámému DM, který pojmenoval veškeré NPC co jsem v Ivory potkal... zprvu jsem ani nevedel ze jsou NPC :D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 01:54 01. Nov 2009 
Šlechtic
 Profile

jachyra wrote:
Ahojte všetci predrahí hráči Thalie i drahý môj team ...

No nevim co na to rici...taky pekne dekuji za hru a zabavu....ale stejne neberu to jako rozlouceni pouze zatim jako pauzu nebot nikdy neni pozde se vratit....cloveka to vzdycky potahne tam kde sou lidi v pohode a nakonec mu to neda a vrati se...takze i v to doufam ze se preci jen po nejake dobe vratis a zas zacnes hrat....Takze zatim reknu jen Navidenou a diky.

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

PostPosted: 10:37 01. Nov 2009 
Měšťan
 Profile

Tááák, chtěl bych poděkovat všem co se zúčastlili naší malé akcičky u Bezednýho škopku a hojnou měrou obohatili naše konta v bance :D
Také bych chtěl poděkovat Caironovi, že nam to tam na posledni chvili vyzdobil a hlídal morální bezúhonost některých nezletilých, co se přišli podvat. :D
No věřím ,že to nebyla poslední akce tohoto ražení a přiště se do toho vloží třeba i Bert , jinak než svou poezii :D
No a posledni a zároven největší dík, i když se už budu opakovat, je Rofovi za jeho Arii a nezapomenutelné chvile s ní strávené....

Last edited by pilnik on 10:39 01. Nov 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 10:38 01. Nov 2009 
DM Thalie
 ICQ  Profile

zachy wrote:
Děkuji neznámému DM, který pojmenoval veškeré NPC co jsem v Ivory potkal... zprvu jsem ani nevedel ze jsou NPC :D

No jak bych to vysvětlil...ehmm... všichni byli o půlnoci v dílně .... takže maličko nuda... no a když hráči kraftí...tak DM si taky může kraftit ne ? A kraft nových NPC a potvor je takový uklidňující a málo kdo ho dělá :mrgreen:

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

Reply with quote  

PostPosted: 12:47 01. Nov 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

jachyra wrote:
Tak je to nakoniec tu, definitívne som sa rozhodla prestať hrať na Thalii.

:cry:
to neee ... s Korou se mi vždycky dobře hrálo. Můžu jen doufat, že se třeba za čas vrátíš.

Každopádně ale musím taky poděkovat za skvělou hru s Korou i za tvoje Q, u kterých jsem se vždycky dobře bavil

Reply with quote  

PostPosted: 14:27 01. Nov 2009 
Bůh
 Profile

pilnik wrote:
Také bych chtěl poděkovat Caironovi, že nam to tam na posledni chvili vyzdobil a hlídal morální bezúhonost některých nezletilých, co se přišli podvat. :D

phmff já jen nakoukla a tak veřejně!*odfrkne si*a to sem se jukla až o hodinu dřív , protože už nvimkdo něc potřeboval , hlavně to musel říct nahlas!aby to každej slyšel*frfná*

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 16:15 01. Nov 2009 
Měšťan
 Profile

to Pajule: no tak se nečerti :twisted: mne to v tu danou chvili strašně pobavilo, tak sem to musel vypíchnout :D

Reply with quote  

PostPosted: 16:30 01. Nov 2009 
DM Thalie
 Profile

Pajule wrote:
pilnik wrote:

phmff já jen nakoukla a tak veřejně!*odfrkne si*a to sem se jukla až o hodinu dřív , protože už nvimkdo něc potřeboval , hlavně to musel říct nahlas!aby to každej slyšel*frfná*

Anooooo :D, tohle byla dulezita soucast vecera a priznavam, ze me to jako hrace dost uklidnilo, protoze Aysha je take pekne rozdovadena a obcas me hryze svedomi kdyz si predstavim, ze smejdis nekde kolem...

http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG

Reply with quote  

PostPosted: 16:31 01. Nov 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Malem bych zapomel... Diky Caironovi za pomoc v arene. A za trpelivost s myma vyhradama. :) :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 16:35 01. Nov 2009 
Bůh
 Profile

Xantipa wrote:
Pajule wrote:
pilnik wrote:

Anooooo :D, tohle byla dulezita soucast vecera a priznavam, ze me to jako hrace dost uklidnilo, protoze Aysha je take pekne rozdovadena a obcas me hryze svedomi kdyz si predstavim, ze smejdis nekde kolem...

vzhledem k tomu co dělam za sport ;) :D se bát nemusíš *přemýšlí co si oní asi ted buduo myslet*

ale aby mi zas kucik nezprd za spam :

Chci poděkovat všem co se motají kolem Lenči , sice to dost postav častokrát odnese :D ale ona už je taková díííky ;)

Reply with quote  

PostPosted: 18:04 01. Nov 2009 
Měšťan
 Profile

Desmond wrote:
Meh, tak hezky jako Jachyra se asi nedokazi rozloucit, ale presto bych timto chtel podekovat vsem s kterymi jsem mel moznost hrat. Je tu moc hezkej kolektiv hracu ve kterem to sice obcas trochu zaskripe, ale to uz k tomu patri :D. Je pravdou, ze jsem se tu nesdrzel dlouho, ale tak uz to hold chodi. A priznejte se, Des uz vam sel pekne na nervy, ze jo? XD. Takze vsem thalijcum i Thalii samotne preji pouze to nejlepsi a hlavne se drzte, takovy server v nasich vodach rozhodne chceme a potrebujeme!

So long and thanks for all the fish ;)

PS.: Za ten ples se omlouvam a doufam, ze se toho ujme nekdo jiny. Preji hodne zabavy

Ach jo. No co se dá dělat, hrálo se z tebou hezky. Měj se.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.

Reply with quote  

PostPosted: 20:47 01. Nov 2009 
Poutník
 Profile

Chtel bych podekovat Kucikovi za rychle vyrizeni problemu s loginem. DEKUJU!

Reply with quote  

PostPosted: 23:54 01. Nov 2009 
Bůh
 Profile

Chcii moooc poděkovat všem černej držkám :D

opravdu takhle sems e dlouuuho nebavila :D a ted to bdue v podemnu lítat , že budou rádi až vypadne :twisted: snad jim nevaíd její povaha :D prej nešahej na to co když je to jedovatý? ano ano mula je jedovatá :D :mrgreen: srandy kopec moc sem se zasmála fakt ,ž e jo ;)

+ asi se ze mě stane crafter :twisted: kteréhoo všichni bskakujou tak proč ne :D

a díky Czech_luthorovi ,že se pár dní věnuje LEnce ;)

Reply with quote  

PostPosted: 01:03 02. Nov 2009 
Měšťan
 Profile

Ja bych chtel podekovat vsem, kteri zasahuji do deni Rota´Jareho.

Reply with quote  

PostPosted: 07:44 02. Nov 2009 
Ďábel
 Profile

Taky děkuju drowovi jménem Urlaen (snad je to dobře ;) ) za pěkné přepadení v jeskyních. No pak sem se sice divil, že si troufl až k Ivoře, ale dopadlo to dobře....pro nás teda :P

Jo taky ještě děkuju za fajn pokec s Berserkem, ikdyž byl nějak podezřele hodný a klidný, když na něj byly dvě holčiny. :)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]