|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 22:09 17. Nov 2009 |
|
|
Dobrej spam tady. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 23:00 17. Nov 2009 |
|
|
spiš ses mel ghorine kouknout pres duši kolik mela tvoje postava alkoholu v krvi. pokud po dvou pivech a dvou hodinach tak by tam mela byt nula... muj Orko se nezačne smat ani po 5ti... Souhlas s Kratou - chcem imku na pivo!!! 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 23:10 17. Nov 2009 |
|
|
A tu odolnost to bere základ a nebo i s věcma?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 08:14 18. Nov 2009 |
|
|
Očividně jen ze základu, bo já jedu přes sílu. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 08:42 18. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Očividně jen ze základu, bo já jedu přes sílu.  A kolik máš odolnost, že tě dvě piva složej? 8? Ne pardon, 10, rasovej bonus...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 09:09 18. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Očividně jen ze základu, bo já jedu přes sílu.  Hehe no Aria taky jede přes sílu, ale nějakou tu odolnost má Což tak si dát někdy turnaj v pití 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 12:53 18. Nov 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 13:24 18. Nov 2009 |
|
|
Xantipa wrote: -RoF- wrote: Sobik wrote: Očividně jen ze základu, bo já jedu přes sílu.  Hehe no Aria taky jede přes sílu, ale nějakou tu odolnost má Což tak si dát někdy turnaj v pití  Byl by to zajimavy turnaj  Zoe bude rozhodčí a na konci bude transplantovat játra vítězi. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 13:30 18. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Zoe bude rozhodčí a na konci bude transplantovat játra vítězi.  Ne vítěz dostane lepší odměnu. Třeba to co nedávno řela Aria, když si dávaly s Nizz a Ayshou závod v běhu, co ty na to Xanti? Myslím že je to fajn odměna pro opilého vítěze 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 13:43 18. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Trochu jsem vám to ztížil. Včera jsem ty proceta alkoholu v nápojích trochu zredukoval.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 14:00 18. Nov 2009 |
|
|
kucik wrote: Trochu jsem vám to ztížil. Včera jsem ty proceta alkoholu v nápojích trochu zredukoval. Díky, konečně příspěvěk k původnímu tématu. 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 14:43 18. Nov 2009 |
|
|
Huray, jen škoda, že se nemůžu účastnit... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:04 18. Nov 2009 |
|
|
To aby tam byla moje číšnce a zároven léčitelka 
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 13:07 19. Nov 2009 |
|
|
Ach kde ty doby jsou, co rostla ořechovka přímo na stromě.... Tehdy před wipem Lucka snědla oříšek z ořešáku u plivníků a byla tak ožralá, že se svlékla z brnění a ztratila ho na přechodu k farmám.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 13:17 19. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jsou lidi, kterejm se člověk fakt nezavděčí. Když začne růst na stromech alkoholický ovoce, je to špatně, když růst přestane, je to zase špatně. Když jsou venku drowové, tak je to špatně, když nejsou, tak se špatně prodávaj léčiva... 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|