|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Agnoros
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:24 22. Nov 2009 |
|
|
jak si tak tohle čtu začiná mě mrzet že jsem ples nestihl  každopádně děkuji Pajky za kosmetickou operaci mé hlavy
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Enceladus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:07 22. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Přidávám se k poděkování za ples v barončině sídle  )). Cairon ho úžasně zorganizoval... Baronka byla vznešená, vrchní inkvizitor odměřený. Všechny dámy vybraně oblečené, pánové galantní. Aria harašila  , hladový Bu a nakousnutý levitační svitek neměli chybu, děkuju Artoriusovi za tanec, Tomasovi za odvahu, že loupež dotáhl až do konce. Obrázek nahého ležícího Simona a Zoe s Esuliams, které nad ním stály, z hlavy jen tak nevymažu  . Nimue, Miawill a Šermína si určitě budou ještě dlouho chladit ve škopku se studenou vodou uběhané nohy z provádění všech hostů po sídle  . Konec plesu opepřený detektivní zápletkou a koupelí zloděje v moři byl taky super. Všem hráčům, kteří se plesu zůčastnili děkuju za super RP hru!!!
_________________ Nimue
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:33 22. Nov 2009 |
|
|
no ehm ehm, chtel bych všem zucastnenym podekovat za modni prehlidku, do ktere sem byl vrzen za pet minut dvanact a nadherny ples. Bylo to vse uzasne a okouzluji. Diky take modrovousici a jeji Ear, s kterou sem si radne po Bertoldovsku uzil, nasledne pristizeni inflagranti bylo taky skvele, jiste to zas prida na Bertoldove povesti  ,,no uvidime jak to vsechno bude dal....
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:37 22. Nov 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
jeste,ze sem vcera navstivila hospodu,stejne by tam Meg delala akorat ostudu na tom jiste krasnem plese chci podekovat za upravu ve hre,co se tyce vyuziti bodu ve znalostech,diky 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:33 22. Nov 2009 |
|
|
G14 wrote: jeste,ze sem vcera navstivila hospodu,stejne by tam Meg delala akorat ostudu na tom jiste krasnem plese chci podekovat za upravu ve hre,co se tyce vyuziti bodu ve znalostech,diky  k tomu se taky připojuju
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:54 22. Nov 2009 |
|
|
Díky autorovi(/ům) kyselinového jezera a vůbec celého bludiště tam dole. Strávil jsem tam celej dnešek. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:43 22. Nov 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:39 22. Nov 2009 |
|
|
Děkuji všem za poděkování , jsem opravu rád že se ples vydařil a zapůsobil a to i přes úvodní pád servru kdy sem myslel: "to fakt nestihnu znovu připravit a bude to trapas" Moc děkuji za pomoc děvčatům "od baronky" bez Vás bych to sluníčka moje nezvládl a nebylo by to tak krásné. Děkuji všem za trpělivost , když jsem nemohl reagovat se všemi NPC ihned ( přeci jen ples byl ve dvou lokacích ). Děkuji hráčům , kteří připravili překvapení i pro mne... Opravdu jsem v některých okamžicích nevěřil co se u baronky v paláci děje ( erotika v několika pokojích najednou , nejmenovaný půlork zvracející mezi květiny v zimní zahradě , jistá dáma odplivující si na zem !! atd... Jsem rád , že jste se opravdu bavili a že i lokace paláce dokázala zaujmout ( takových zájemců o knihovnu a knihy se jen tak nevidí  ). A děkuji i za pochvalu Kyselinového jezera moc hráčů nedokáže ocenit co znamená celý den krásně bloudit ...
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:25 23. Nov 2009 |
|
|
Xantipa wrote: Sobik wrote: Díky autorovi(/ům) kyselinového jezera a vůbec celého bludiště tam dole. Strávil jsem tam celej dnešek.  a mas?  Kdo hledá, ten najde. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:50 23. Nov 2009 |
|
|
Cairon wrote: Děkuji všem za poděkování , jsem opravu rád že se ples vydařil a zapůsobil a to i přes úvodní pád servru kdy sem myslel: "to fakt nestihnu znovu připravit a bude to trapas" Moc děkuji za pomoc děvčatům "od baronky" bez Vás bych to sluníčka moje nezvládl a nebylo by to tak krásné. Děkuji všem za trpělivost , když jsem nemohl reagovat se všemi NPC ihned ( přeci jen ples byl ve dvou lokacích ). Děkuji hráčům , kteří připravili překvapení i pro mne... Opravdu jsem v některých okamžicích nevěřil co se u baronky v paláci děje ( erotika v několika pokojích najednou , nejmenovaný půlork zvracející mezi květiny v zimní zahradě , jistá dáma odplivující si na zem !! atd... Jsem rád , že jste se opravdu bavili a že i lokace paláce dokázala zaujmout ( takových zájemců o knihovnu a knihy se jen tak nevidí  ). A děkuji i za pochvalu Kyselinového jezera moc hráčů nedokáže ocenit co znamená celý den krásně bloudit ... Diiiky vsem:)
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:09 24. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Chtel bych podekovat Dm (nevim komu ted bylo ve hre v15.00). Za zpestreni, lehce jsem zazmatkoval v ramci toho ze jsem si do hry skocil na skok jen. Ale i tak diky. Snad me to Dm zastihne i jindy kdyz mam habadej casu 
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:30 25. Nov 2009 |
|
|
děkuju pajky za nahrání mých šatů na další modní přehlídku, a že za mnou běhala po dvou lokacich než mi došlo, že to ona na mě řve abych stál:) )
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:48 26. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Diky lidem co jsem dnes potkal v dilnach, za jejich dobre RP. Oni uz budou vedet.  I tak malo cloveka potesi a zahreje.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:50 26. Nov 2009 |
|
|
Taky děkuji.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:40 26. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jo taky děkuju  Fadiel je hrozná histerka  jen obyčejný srdce kyselinových liliputánů a ona to nepozná tse 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|