|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 15:00 12. Dec 2009 |
|
|
monstera wrote: Necrooo wrote: Jako klidne bych ji uvital i ve dřevarine, spise mi vrta hlavou ze takova "zakladni zbrna" kdyz to tak reknu, v zadnym neni no. To mi vrta hlavou  Před wipem ji dělal truhlář a mohl ji oplechovat Souhlas
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 11:54 18. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ok takze pridam: obycejna hul (nebude ovsem mit zadna soustredeni apod.. to by trvalo dele to vymslet) jednorucni kopi (snad ho nekde najdu)
co chybi dal? nejake ty mercurial sword ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 16:55 18. Dec 2009 |
|
|
řekla bych že všchny zbraně, které nejsou v základním nwn. A možná nějaké nwn zbraně taky... to musí nějaký kovář zjistit.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 13:31 19. Dec 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Modrovousice wrote: řekla bych že všchny zbraně, které nejsou v základním nwn. A možná nějaké nwn zbraně taky... to musí nějaký kovář zjistit. takez odpoved na nic. dekuji. Cekam na odpoved nejakeho kovare, co to porovna. Vim 100% ze uz je tam par CEPovych zbrani. napr obourucni kladivo apod.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 13:39 19. Dec 2009 |
|
|
Vycházím z tabulky tadydle: http://thalie.pilsfree.cz/zbrane-a-vybaveni-51.htm - nevím, jestli je kompletní. Dlouhý meč - je Velký meč - je Krátký meč - je Bastard - je Válečné kladivo - je Dýka - je Kopí - je Halapartna - je Hůl - není Kosa - je Srp - je Scimitar - je Rapír - je Oboustranný meč - je Katana - je Kama - je Kukri - je Bič - kupodivu je Lehký cep - je Těžký cep - je Lehké kladivo - je Strašlivý palcát - je Palcát - je Kyj - je Řemdih - je Bitevní sekyra - je Velká sekyra - je Trpasličí sekyra - je Sekyrka - je Oboust. sekyra - je Jednoruční kopí - není Sai - není Maul - je Falchion - není Trident - je Katar - není Nunchaku - není Sap - není Oboustraný scimatar - není Těžký palcát - není Těžký krumpáč - není Krumpáček - není
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 13:54 19. Dec 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Sobik wrote: Bič - kupodivu je
Je to trošku off topic, ale jen takový návrh. Nepřesunout bič do craftu krejčímu? Přece jenom to je z kůže a ne ze železa.  Ikdyž by to bylo asi složitý to předělat celý.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 16:28 19. Dec 2009 |
|
|
Tak bič se dá okecat, že má v sobě háčky a ty jsou z nějakého kovu. Logicky to sice moc nesedí, ale hra je pokud vím dělaná tak aby kovář dělal zbraně a krejčí oblečení. Aspon je v tom víceméně pořádek.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 11:20 21. Dec 2009 |
|
|
Sobik wrote: Těžký krumpáč - není Krumpáček - není Tyhle 2 byh tam daval nerad. ono mit zbran jednorucni s x4 mi prijde drsne. podle me to neni zbran urcena k boji. ale jestli rekne Rejty, ze to tam mam dat.. klidne to pridam.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 11:31 21. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, krumpáče bych vážně nechal jen jako nástroje. Byli kvůli tomu upravované featy a nejsou zamejšlený jako skutečný zbraně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 12:30 21. Dec 2009 |
|
|
kucik wrote: Ne, krumpáče bych vážně nechal jen jako nástroje. Byli kvůli tomu upravované featy a nejsou zamejšlený jako skutečný zbraně. Stejně jako válečný korbel. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 21:46 21. Dec 2009 |
|
|
A co teprve paraplíčko s bodcem.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 21:58 21. Dec 2009 |
|
|
Jj, a knížky tam chyběj. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Jednoruční kopí Posted: 01:43 24. Dec 2009 |
|
|
Jak jsou na tom praky a munice ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|