|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dečka
|
Post subject: Chyby v Alchymii Posted: 13:45 19. Dec 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
a) Pokud vypiju lektvary KOC řekněme v délce trvání 10min a v té době vypiju další, lektvar se spotřebuje, ale neaplikuje a nezobrazí se ani grafický efekt. I po modlitbě, kdy se shodí všechny boosty na postavě a dokonce i po smrti stále běží jakýsi neviditelný timer a dokud nevyprší doba, po jakou měl být na postavě první vypitý lektvar, nelze vypít další lektvar KOC. Problém je u lektvarů KOC LIS ORL, lektvary SIL a SOV jsou v pořádku.
b) Dále lektvary vlastností například KOC a SIL nemají stejnou délku trvání.
c) Lektvar ZEO jako jediný z elementů nelze nanést na munici střelné zbraně.
d) Lektvary THU PIFI PLACE mají nějakou tajnou vlastnost, kterou jsem stále nepochopil, nebo prostě nefungují ?
e) Různé lektvary (nejspíš)drog mají trvání třeba jen 1kolo buff pak 2kola debuff, je to úmysl nebo chyba ? Např lektvar MORDVA nebo RHUL.
f) Lektvary jedů na zbraně mají samozřejmě TO, ale při výpisu vidím hody na výdrž proti jedu u NPC jen jednou za čas, jsou tam tedy ještě nějaká nějaká procenta aplikace jedu při zásahu a případně kolik ?
g) Existuje vůbec lektvar odolnosti ?
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:00 19. Dec 2009 |
|
|
ad g) Jsem chvíli experimentoval s pár lektvarama když jsem začínal ale, nějak mě to nechytlo, tak jsem toho nechal, ale zrovna spinavou odolnost jsem uměl, chtělo jí to jen vyčistit 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:03 19. Dec 2009 |
|
|
Dečka wrote: ....
g) Existuje vůbec lektvar odolnosti ? Jo, Sandra ho náhodou nalezla, jmenuje se KAMMA
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:20 19. Dec 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
ne KAMMA sice přidá trošku odolnosti, ale neni to lektvar vlastnosti, je to droga pokud vim
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:49 19. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
a) Mozna je tam duplicitne jeste nejaka stara ochrana. Kouknu na to. d) Asi nefunguji. e) Ano, to jsou puvodni thalijske drogy prenesene do craftu f) Nejsou. Neni rozdil od standartniho jedu. Pokud zasahnes, hazi se. g) Neexistuje
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 17:49 19. Dec 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: f) Nejsou. Neni rozdil od standartniho jedu. Pokud zasahnes, hazi se. K těm jedum, při každym zásahu si neháže. Nevim čim se to řídí, ale někdy je to objeden, někdy obdva, někdy obtři zásahy(screen kdyžtak pošlu PM kdybys chtěl). Ještě jsem se zapoměl zeptat, jestli existujou lektvary z 90% a 99% katalyzátorů, dělal jsem poměrně dost pokusů a bez výsledku. Jinak díky za odpověd i za případnou opravu těch chyb.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:59 19. Dec 2009 |
|
|
Existujou. (teda doufám  ).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 17:23 07. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Delka trvani lektvaru z craftu.
Nejsem si jista jestli je to chyba, nebo zamer DM. Tak mi k tomu nekdo neco napiste.
Donedavna lektvary vlastnosti po vypiti fungovali 2minuty na level alchymisty ktery to michal, krome lektvaru sily, ktery z nejakeho mne neznameho duvodu trva polovinu casu.
Ted lektvary trvaji na level achymisty asi pul minuty a lektvar sily samozrejme o polovinu mene nez u ostatnich vlastnosti.
Jen pro zajimavost uvadim, ze koupeny lektvar od NPC alchymisty - treba sily trva napr. 10 hodin... sice si za to zaplatim, ale porad je to mensi castka nez za 10 lektvaru sily z craftu, ktere tu dobu stejne nezvladnou ani v pocte 10ti kusu...
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 17:26 07. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Lektvar vylepsene neviditelnosti
Kdyz ho postava vypije je skryta jakoby na ni nekdo zakouzlil vylepsenou neviditelnost, ale v okamziku kdy zautoci na neco, tak efekt lektvaru zmizi nadobro vcetne castecneho skryti, ktere by melo zustat dokud nevyprcha doba trvani lektvaru.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:01 07. Jan 2010 |
|
|
Ty casy by mely být úměrné levelu alchymisty. Abilita z kouzla má trvání 1 minutu za level castera. lektvary z alchymie tušim 1 minutu (nebo půl minuty, teď nevim) za level alchymisty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:32 07. Jan 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Ty casy by mely být úměrné levelu alchymisty. Abilita z kouzla má trvání 1 minutu za level castera. lektvary z alchymie tušim 1 minutu (nebo půl minuty, teď nevim) za level alchymisty. Mám level alchymisty 20, mnou vyrobené lektvary síly vydržely do včerejší noci 20 minut, dnes vydrží ty samé lektvary 5 minut a netýká se to pouze lektvarů síly. Obdobně dopadly i jiné jako třeba VDU, neměl jsem chut zkoušet všechno co jde, každopádně s tim někdo něco dělal.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:55 08. Jan 2010 |
|
|
Opraveny časy u všeho na Minutu za level. Opravena vylepšená neviditelnost. Lepší lektvary do abilit staženy na úroveň maximalizovanýho kouzla. Odstraňena proměna do železného golema.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:44 08. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Postnu to sem protoze to je velice podobne. Jedna se mi o to kdyz jsem zakouzlil na sebe svitek býčí síly že vydržel strašně krátce. Oproti tomu obyčejné kouzlo, či prodlouzene drzi dele. Tak jen zda to je zamerne, bo tam mate taky chybku.
Ps. Je to uz mesic zpet co se mi to stalo, ale tento topic mi to pripomnel.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:49 08. Jan 2010 |
|
|
http://nwn.wikia.com/wiki/ScrollSvitek má fixní level sesilatele. Kouzlo ze spellbooku sesíláš se svým levelem. Drtivá většina kouzel má trvání odvozeno od levelu sesílatele.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:31 02. Feb 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
C) ??? daný lektvar nejde ani na rukavice..pouze na zbraně, je to účel nebo chyba?? jaksi se k tomu tady nevyjádřil (kdysi někdo slíbil že se na to podívá ale taktéž nic,..)
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|