|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:13 08. Jan 2010 |
|
|
Předmět: Prosba, rada bo tak necoLDamian wrote: Luelle wrote: kucik wrote: Alwarielští se dle reálíí pyšní dost velkou záští vůči čemukoliv, co má co do činění s démony. Z toho pohledu je pro tieflinga i Karatha mnohem nadějnější, co se vyhlídek na přežití týče. vidíte - li démona, nejdřív střílejte, pak se ptejte =) Nutno upozornit, ze ti kdo se drzi teto rady se k otazkam obvykle dostanou az pote, co se objevi po oziveni pred chramem...  To Damian: Hele ty máš co říkat, jen jsem vám napsal co vidí moje postava a hned odpory, očíčka a spol. Docela jsem se pobavil jak jsem vás pár Pm úplně vystresoval  Attachment:
Enemáci.jpg [ 306.15 KiB | Viewed 4525 times ]
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:34 11. Jan 2010 |
|
|
Jedna věc, díky které je náš server skutečně unikátní. Možná si toho už někdo všiml. 
Attachments: |

nwnpocenta.png [ 132.82 KiB | Viewed 6035 times ]
|
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:41 11. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Modrovousice wrote: Jedna věc, díky které je náš server skutečně unikátní. Možná si toho už někdo všiml.  jo a jelikož mám zvláštní podezření,že je to kvůli mně tak sem se orpavdu lekla 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:40 11. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Plnime plan na 102%! Ne, to je proto, ze nacteni modulu se odhaduje z dost hloupyho vypisu, kterej server dela a az dosahnu urcityho nesmyslnyho cisla, tak je proste hotovo. Jenze jak se modul zvetsuje, zvetsuje se i to cislo...a tak dal 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Minde
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:47 11. Jan 2010 |
|
|
kucik wrote: Plnime plan na 102%! Ne, to je proto, ze nacteni modulu se odhaduje z dost hloupyho vypisu, kterej server dela a az dosahnu urcityho nesmyslnyho cisla, tak je proste hotovo. Jenze jak se modul zvetsuje, zvetsuje se i to cislo...a tak dal  kolik lidí potřebujeme, abychom plnili plán na 250% ? 
_________________ Lefur - trpajzlík, řiká si Ruda a má rád pívo
Piwien - mladý, hravý, zatím moc nedůvěřlivý rudý dráček
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:18 12. Jan 2010 |
|
|
Mě včera dostala Braenn. Myslím hlavně to jak vymýšlela shánění ženicha (draka) pro Arii. Pak to rozebíraní, který drak by byl lepší, jestli rudý, černý, stříbrný, modrý, zelený, zlatý  . Asi jako trest nechám Henri, aby toho ženicha fakt sehnala 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:05 12. Jan 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Mě včera dostala Braenn. Myslím hlavně to jak vymýšlela shánění ženicha (draka) pro Arii. Pak to rozebíraní, který drak by byl lepší, jestli rudý, černý, stříbrný, modrý, zelený, zlatý  . Asi jako trest nechám Henri, aby toho ženicha fakt sehnala  *otře slzu* a jakého se Henri dostalo vděku? Co?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:21 12. Jan 2010 |
|
|
Braenn wrote: -RoF- wrote: Mě včera dostala Braenn. Myslím hlavně to jak vymýšlela shánění ženicha (draka) pro Arii. Pak to rozebíraní, který drak by byl lepší, jestli rudý, černý, stříbrný, modrý, zelený, zlatý  . Asi jako trest nechám Henri, aby toho ženicha fakt sehnala  *otře slzu* a jakého se Henri dostalo vděku? Co? Moc zlobí, tak s tím musí počítat. A mohla být ráda, Nizz ji ušetřila, co kdyby ji dala pětadvacet ariovských na zadek? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:22 12. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
no včera paadlo hodně dobrých hlášek  ,ale takovej zmatek tolik lidí,až mi z toho drnčela hlava 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:49 15. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ted by mě zajímalo, kolik z hráčů mělo zástavu srdce 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:16 16. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
innfra wrote: Předmět: Prosba, rada bo tak necoTo Damian: Hele ty máš co říkat, jen jsem vám napsal co vidí moje postava a hned odpory, očíčka a spol. Docela jsem se pobavil jak jsem vás pár Pm úplně vystresoval  Attachment: Enemáci.jpg jo, bud rad za ten obrazek kde Aysha medituje. To jen tak nekdo nema A jinak mas pravdu, systemove mam vsechny smiraky v odporu  (potencialne je smirak kazdy, mozna je "lehce" paranoidni  )
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 05:09 01. Mar 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
parkrat me fakt dostanou hlody nekterych hracu po tellu Isabell ovladla npc v lokaci A,odvedla ji na pokoj do lokace B.....tam npc pri hratkach strcila do prde** destnik a dovedla zpet na lokaci A.......vratila se zpet do toho sameho pokoje na lokaci B a asi po hodine z nej vysla,pred dvermi uz vsak cekalo z prapodivneho duvodu to same npc pisu po tellu hraci ktery tomu vsemu prihlizel //hele ona je tady,to je divny ne?co tu dela? na cez mi hrac po tellu odpovi //no co,sla vratit destnik Meg se uci psat jmeno jedne postavy (pouziju jmeno XXX)...........polozim tedy na stul popsany pergamen se jmenem XXX kdyz se to jmeno Meg konecne naucila napsat,chci ten pergamen sebrat ze stolu a odejit,ale jak na potvoru to neslo pisu hraci po tellu //se na to vykaslu,to nemuzu sebrat z toho stolu jeden z prisedicich hracu odpovi //no co,aspon u tohodle stolu bude mit XXX rezervacku taky nesmim zapomenout na hlasku Marvina,ktera me kdysi dostala pod stul Opila Isabell se nemohla trefit klicem do klicove dirky,vzala tedy klic pevne do rukou a namirila ho proti sobe do oci a pisu *tvari se na klic prisne,presvedcive a chladne* nacez necekane Marvin odvetil *klic se tvari stale stejne-kovove* 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:21 17. Mar 2010 |
|
|
Attachments: |

Sachy.jpg [ 151.42 KiB | Viewed 5255 times ]
|
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:18 03. Apr 2010 |
|
|
jedna smrtička kvůli lagu, tak po zavolání a předložení důkazů běžím na pomoc Luelle: "Mno tak hotovo a já jdu zas stěhovat Ostrogoty a Vizigoty..." //učím se na zkoušku ze středověkuhráč: " Piřpravuješ nějakej Q jo?" v tu chvíli sjem fakt fakt fakt nemohla 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|