|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Jeod
|
Post subject: re:nemozne pripojeni Posted: 22:08 05. Jan 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahojte, chtěli bychom se s bratrem připojit k vám na server, ale při přihlašování na webu nám to vyhazuje : Vámi zadaný Thalie CD-key již používá uživatel s účtem: Kane26. acc.: Jeod. Když se chceme připojit do hry tak se po výběru postavy objeví : Byl jsi zaveden. prosíme o radu. díky
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 22:21 05. Jan 2010 |
|
|
Jeod wrote: Vámi zadaný Thalie CD-key již používá uživatel s účtem: Kane26. Mno, řešení existuje... original CD key... Kdyžtak mi pisni do PM tvuj mail nebo ICQ, pomužu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 22:23 05. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, musite pouzivat CD klic, ktery nikdo jiny nepouziva. Jelikoz hraci s temahle klicema uz vic nez rok nehraji, mozna bych ty klice i uvolnil, pokud fakt nenajdete volne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 10:54 12. Jan 2010 |
|
|
kucik wrote: Ano, musite pouzivat CD klic, ktery nikdo jiny nepouziva. Jelikoz hraci s temahle klicema uz vic nez rok nehraji, mozna bych ty klice i uvolnil, pokud fakt nenajdete volne. Zdá se, že jsi něco s CD klíčema udělal, protože najednou mi CD klíč nefunguje a již dlouho je počet hrajících 0, což svědčí o tom, že se do hry nikdo nemůže dostat !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 10:56 12. Jan 2010 |
|
|
kucik wrote: Nějak, nevím jakým způsobem vypadl záznam v iptables a server chce po hráči autorizaci klíče proti bioware databázi.
Psal jsem jaarovi, aby záznam doplnil, až bude moct.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 13:12 12. Jan 2010 |
|
|
Vyřešeno.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 10:10 31. Jan 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Zdravím, mám dneska nějaký problém s lognutím do hry.Pokaždé mě to vykopne s hláškou byl jsi zaveden.Nikde sem nic neměnil ani neprováděl.Server se mi hlásí při logu jako,že běží a na stránkách mám počet hráčů nula. Tož by mě zajímalo kde je zakopaná ta mršina psa 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 10:10 31. Jan 2010 |
|
|
Právě mám stejnej problém.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 10:12 31. Jan 2010 |
|
|
Hlásím se do party hoši  akorát mě to hlásí, že časový limit vypršel.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 12:30 31. Jan 2010 |
|
|
SPAM PRESUNUTY DO SEKCIE POKEC: SPAM - viewtopic.php?f=111&t=2965&p=61496#p61496.S dalsimi prispevkami od veci sa uz nebudem unuvat ich presuvat, ale automaticky mazem. Chatovat mozte prave v tom SPAME.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
1Rakosnicek1
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 19:31 11. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
zdravím také se nemůžu připojit hlásí mi to že sem byl zaveden a to mám originál CD klíče poradí někdo?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 19:51 11. Apr 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
1Rakosnicek1 wrote: zdravím také se nemůžu připojit hlásí mi to že sem byl zaveden a to mám originál CD klíče poradí někdo? Jsi zaregistrovaný na webu? http://thalie.pilsfree.cz/jak-se-pripojit-34.htm 3.bod
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: re:nemozne pripojeni Posted: 15:00 07. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: Jeod wrote: Vámi zadaný Thalie CD-key již používá uživatel s účtem: Kane26. Mno, řešení existuje... original CD key... Kdyžtak mi pisni do PM tvuj mail nebo ICQ, pomužu... ____________________________________________________________ Chtěla sem se zeptat jestli by bylo možné to nějak vyřešit i u mě - ale mě hra ani nepustí do světa neautorizuje mi kvůli klíči ani hráčský účet ve hře pro více hráčů:( Co s tím zkoušela sem cd kay měnit ale bud mám velkou smůlu nebo to nepomáhá?:_-( wSweetJane@seznam.cz
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|