|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:06 01. Feb 2010 |
|
|
trochu všeobecnější, ale díky všem dm které jsem tu zatím potkal, naposledy když mi kdosi sundal postavičku z útesu(doteď nechápu jak se mi tam ten trouba zasekl ale nemohl se ani hnout)
dm s takovou ochotou poradit a pomoct jsem dlouho neviděl, bez ironie, díky
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:32 01. Feb 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
ATom wrote: LDamian wrote: DM, Nulieth, Rithien, Bageshur, Miawill, Aysha, Pako Pakal, Hemirrhagus.
No a nakonec vsem statecnym obrancum podtemna, a
Děkuji vám za bitvu, ikdyz jsem si moc nezabojoval díky mému nestíhajícímu PC  , ale pěkný zážitek.  ja take dekuji spoluhracum za napad... DM (vsem zucastnenim), ze na to reagovali a protistrane taky. Prima jsem se bavila, skoda akorat tech lagu..
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:54 01. Feb 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Bahnak wrote: bitva byla veselá, díky ritjien a BUovi že mou zoufalou potřebu ochránit rodne město v zárodku típli...  Jinak bitva z meho pohledu: Přechod LAG Armada LAG Drak LAG Armada s lebkama nad hlavou LAG Rithien LAG Načitani posveti  Pak mě DMka zvedli: Přechod/zbytky armady/BU/Načítání podsvetí  Fajn bitva...  To jsme to meli dost podobne. U nas to zacalo tim, ze jsem psala na PJ ze ohlasuji utok na mesto... a pak jista malinka postavicka provokovala straze az vybehli... Pak jsem se s Ayshou prosla az ke zricim (ona rada provokace) a vybehl nejaky bojovnik, zmaten zustal stat pred mostem... pak mi to padlo  log do hry a Bu krici utok na mesto ... chvilka cekani... LAG slibujici zabavu  objevila se armada drsny LAG drak drsny LAG vidim Kor Rorrok ma vycisteni hlavy, ale to uz se k nemu riti rychla smrt LAG honicka s drowim bojovikem priskokama vpred LAG drak je mrtvy, ale armada take proridla nejaky klerda a caryfuk od vas delaji dobre double kombo kouzel a moje "luxusni ferrari" zacina vztekle vrcet. zavladne zmatek a vsichni kousek ustupuji... dokouzlujeme co bylo odkouzlene a davame druhou vlnu... LAG jedna soukroma bitva s jistym NPC klerikem... LAG nesu telo Valdora, kouzlim ... na co alergicky reaguje zrici a haze odkouzleni to me trochu nakrklo, jakoby to parta vedela a zrici mydlen bojovniky brzy umira  okradam Valdora a zjistuji ze mam u sebe zbytecne moc zlata..a on hrozne malo  az 38 ... a tak rada souhlasim s tim ze ustupujeme... ... bloudime ... a prechazime priskokama vpred diky lagum ... nastesti mame mezi sebou zkusene znalce podtemna a nabirame spravny kurz smer povrch ... porad se nekdo flaka vzadu... ... tesne u vychodu nejaky utajeny speh od vas zkousi odtahnout vzadu se flakajiciho bojovnika, nastesti jsme si toho vsimli, bezime na schody, hledame dobre schovaneho speha  a pak otravene mirime ven... ... jednomu z nasich padlych nekdo dole seknul hlavu a tim padem rozhodl, ze si riznem taky... ... chvilku jeste premyslim jestli nevytahnout drowaky na slunicko, ale pak nekdo rika, ze nejsme jako oni...  tos me ferrari prestane bublat a s radosti kuchne prvniho co ji nekdo hodi k nozkam, za ten podpis na foru jsem mela chut riznout si uz davno, takze dekuji  ja ti dam, jako s kvetinkou!!! 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:01 03. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Tak ja chci moc moc moc podekovat DM Pajky zvladas to proste bravurne,porod byl zabavny a dle prani taky patri diky i postave Israel de Aers za pekny herni zazitek a doufam,ze nebyl posledni taky Bageshurovi za hrani poradnyho bridila 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:04 03. Feb 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
*červená se*  uá no , ale ..taky co to doprovázelo  to by tu nešlo ani rozepsovat páč by se to sem nevšlo díky zúčasteněným 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:47 04. Feb 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Také děkuji, bylo to moc fájn 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Luciusa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:02 04. Feb 2010 |
|
|
já chci poděkovat všem co se motají kolem Ket  hlavně Stanovi,Diovi,Ottovi..?Merakhovi(bohužel jen jedou  ) a samozřejmě Alis  a tedko i kolem Isi hlavně Israelovi (je to rhozně fajn) a Halle(alis  )
_________________ Ketrin- přenádherná juanina paladinka ...krve andělů o které samozřejmě neví
Isioviel - v moci draka , hledaná za vraždy co umí tančit mezi stínem
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:43 04. Feb 2010 |
|
|
poděkování patří G14, vyborna hra, klavesnice notebooku už me zoufale prosi o milost, soused na mě bušil asi 10 minut že by se i rad vyspal, Mág v dilnach ktery chtel očarovat me dva vyrobky už po ste poslal prosebny tell, a ja ne a ne skončit... PS: v rodině panuje fama že jsem co se jistych věci tyče uchyl... klobouk dolu, ještě se mám co učit 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:54 04. Feb 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
ty mi lichotis i ja ti moc dekuju,fakt pekna hra a doufam ze bude mit pokracovani taky nesmim zapomenout na Sapala a jeho Gemliho,oba si zaslouzite potlesk! 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:52 04. Feb 2010 |
|
|
Kiitos Modrovousici za moc pěkné RP.  Edit: Ta poslední věta mě dostala. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:13 07. Feb 2010 |
|
|
Dík všem zúčastněným za dnešní akci.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:35 08. Feb 2010 |
|
|
Taky dekuju. Musim rict, ze mne dost prekvapil ten vyvoj situace. A kralovsky sem se bavil pri vyslechu vedenem Arii. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:00 08. Feb 2010 |
|
|
diky mockrat vsem statecnym zachrancum, hnusnym podtemnakum a DM. Hlavni dik patri samozrejmne Marii a jeji Miawill, za to jak vse snasela a s kterou sem si to dlouhe vezeni uzil.. Omlouvam se za ten smradlavejsi konec 
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:43 08. Feb 2010 |
|
|
Tak...sice jsem ze zacatku vubec nadsena nebyla..kdyz se tam u jezirka objevil Bers,Elrien a Grrg,ale nakonec se s toho vyklubala docela legracni zalezitost:)..Dekuji Caironovi a Ravagornovi za pestrejsi pobyt v cele..Bertovi za spolecnost a povidani.A Arii, Raine,Israelovi,Ghorinovi,Merakhovi a Sermine ,ze byli ochotni jit do toho s nasazenim vlastnich zivutku a penez. Asi to presne nedopadlo,jak si Bers a Elrien predstavovali,ale nakonec jsou vsichni tam ,kam patri....Dekuji  PS : a nesmim zapomenout na Lienela..pobyt tri tel v jednom pytli se smradochem muselo byt bajecny:D
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Deevi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:12 08. Feb 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
taky dík, po dlouhé době nějaké vzrůšo  .. hlavní dík patří Urlaenovi a Sin.. (nevzpomenu si na zbytek jména  ) za hezké věznění
_________________ Aidan Bradan - cesty života jsou nevyspitatelné, nepřítel dokáže se stát přítelem, přítel nepřítelem...
|
|
Top |
|