|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 20:28 08. Mar 2010 |
|
|
tak tady:
Attachments: |

polotovar.jpg [ 121.41 KiB | Viewed 4072 times ]
|
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 20:53 08. Mar 2010 |
|
|
tohle na mě teď vyskočilo:
EDIT: při dalším dokončeném šperku to samé...
Attachments: |

chyba.jpg [ 133.16 KiB | Viewed 4059 times ]
|
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:28 08. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo uz se nahrava na server nejake update. do neho to asi bude halsit chybu, ale po nem by to melo byt OK. jednalo se o rpobelm ve vyhledavani v 2DA, aby se spravne nastavilo, od jakeho lvlu to muezs pouzivat.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:42 08. Mar 2010 |
|
|
já nechci být za rejpala, ale zjistila jsme následující:
teď zjištěná kombinace prstenu s kameny přidává +1 do vlastnosti... náklady jsou cca 20000 zlatek a u klenotníka stejný prsten stojí 6000...
není to chyba? To neprodám ani náhodou
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:54 08. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
da se udelat i levneji podle me. jeslti ne, muzou si tyhle "drobne" chyby doladit. (drobne proto, ze to jde prodat i NPC, ktery ti da cenu nakladu i kdyz to je v obchode jine.. )
kdyztak se ozvy za tyden, s nejakym vetsim soupisem pres PM.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:35 15. Mar 2010 |
|
|
maliarda wrote: ..... navíc bych ráda zjistila, jestli zůstaly materiálům a kamenům stejné vlastnosti ..... Jo tenhle dotaz mě zaujal. Vlastnosti kamenů zůstaly stejné jak v předchozí verzi a nebo se nějak měnily? Že třeba dřív ametyst dával například výdrž a ted dělá něco jiné. Upozorňuju že s craftem začínám ted a předtím sem ho nedělal (nebo aspon ne nějaké skládané výrobky)
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:59 15. Mar 2010 |
|
|
jop. delaji se jine veci nez predtim. je i jina pravdepodobnost uspechu, je to proste uplne prekopany. ale jeslit mi poslete screen s nejakym lvlem zlatnika, poslu vam kousek tabulky, at mate nejakou predstavu, co to zhruba umi.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 14:09 15. Mar 2010 |
|
|
Díky No a vlastnost kamenu je stejná at ho vložím do jakého matrošu chcu jo? Třeba at vložím nějaký kámen X do zlata nebo do stínovky, tak má furt třeba výdrž? A mění se jen síla (třeba z +2 na +4). Jinak tabulka netřeba, já si to nějak vyzkoumám, beztak je Aria nizký lvl.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 14:50 15. Mar 2010 |
|
|
ne. do kazdy kov ma jine max. %, ktere se do nich vejde. (tipuju) napr. do cinu se vejde jen 20%, do zeleza 40%.... ale kdyby treba 20% delalo vydrz +1, tak 20% at uz to smichas s cimkoliv, (jinym sutrem, kovem atd..) to bude vzdy delat vydrz +1 doplnim tam trosku hlasku, aby to bylo jasnejsi, pri pouziti presne ktereho kovu jak bude vypadat vysledek. mam to v ukolnicku, ale ten je ted celkem zaplneny 
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 17:58 15. Mar 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
-RoF- wrote: maliarda wrote: ..... navíc bych ráda zjistila, jestli zůstaly materiálům a kamenům stejné vlastnosti ..... Jo tenhle dotaz mě zaujal. Vlastnosti kamenů zůstaly stejné jak v předchozí verzi a nebo se nějak měnily? Že třeba dřív ametyst dával například výdrž a ted dělá něco jiné. Upozorňuju že s craftem začínám ted a předtím sem ho nedělal (nebo aspon ne nějaké skládané výrobky) co vim tak vsechny vlastnosti se zmenili, Aysha si rve vlasy 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 18:24 15. Mar 2010 |
|
|
Jo, co jsem zatím zjistila, změnilo se všechno... ještě otázka  povedlo se mi přijít na kombinaci, kdy dostanu +1 do vlastnosti... je to u bronzu, ale s takovými náklady, že to o dost přesáhne cenu, za jakou se dá stejná věc pořídit u klenotníka.. je to tak v pořádku?
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 18:29 15. Mar 2010 |
|
|
ceny sem jeste presne nedoladoval, zustali pri starych, protoze se budou pak muset i odvijet s tou novou paletou.. ale predtim byl u +1 veci taky problem s vykupni cenou.. tedy ze byly neprodejne PC. kolik ti vysli naklady? ted si z hlavy nevzpomenu na cenu bronzoveho prachu (+ kamene zhruba)
tusim ze prave ty 2 kameny tam ted davaji vetsi cenu, nez prach, ze ? no mohl bych posunout cenu tech nizsich prachu dolu. uvidim, kdyz mi posles PM s cenou presne jak ti to vyslo, zamyslim se nad zmenami.
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 20:16 19. Mar 2010 |
|
|
zkoušela jsem titanový prstýnek.. pokud přidám dva stejné kameny, je všechno v pořádku, ale jakmile zkusím smíchat dva různé, píše mi to, že musím přidat další kameny dle nastavení..
příklad: hl. kámen ametyst, vedlejší ohnivý achát... chce to po mě další kámen, přidám další ametyst... sežere to všechny tři kameny a výsledný šperk je titanový prsten s ametystem a ametystem ten achát z toho úplně vypadne, poměr smíchání jsem měla na max % hlavního kamene
je to v pořádku?
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:54 23. Mar 2010 |
|
|
huh. dela to jeste nekomu jinemu? je to jen u tohoto kovu ? Je to ojedinela chyba?
tohel vidim poprve, vypada to, ajk by to vubec nefungovalo, ale me to doma slape.
urcite staci mit 2 kameny, neni treba pridavat treti. Urcite staci mit pri nastaveni A a B mit jen A a B , ci B a A , urcite je zbytecne tam davat dalsi stack A, B ci C
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 17:48 23. Mar 2010 |
|
|
zatím zkoušeno až po titan..kromě titanu to funguje dobře.. vyzkoušeno znovu a opravdu to nejde..pokud tam naskládám dva stejný kameny, bez problému..dva různý kameny.. chybka a nejde to, chce to prostě další šutr..ještě vyzkouším při menším % hlavního kamene
_________________ Thea
|
|
Top |
|