|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:29 21. Mar 2010 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:42 21. Mar 2010 |
|
|
mi to připomnělo tohle, nic proti gibsonovi ale tuhle melodii mám radši last of the mohycans
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:11 21. Mar 2010 |
|
|
sandoftime wrote: mi to připomnělo tohle, nic proti gibsonovi ale tuhle melodii mám radši last of the mohycanstrefa do černého, moje druhá srdcovka, ty smyčce jsou užasne... prvni polovinu songu se ti ta melodie dere pod kuži aby pak explodovala v užasnem orchestru tonu. Člověk není schopen ničeho, jen poslouchat a obdivovat nádheru. K tomu songu z braveheart mam bohužel ještě jinou vazbu takže prostě mam rad oboje...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:26 22. Mar 2010 |
|
|
Bahnak wrote: sandoftime wrote: mi to připomnělo tohle, nic proti gibsonovi ale tuhle melodii mám radši last of the mohycanstrefa do černého, moje druhá srdcovka, ty smyčce jsou užasne... prvni polovinu songu se ti ta melodie dere pod kuži aby pak explodovala v užasnem orchestru tonu. Člověk není schopen ničeho, jen poslouchat a obdivovat nádheru. K tomu songu z braveheart mam bohužel ještě jinou vazbu takže prostě mam rad oboje... Souhlasim...jsou tam uzasne skladby..Poslední Mohykán je i moc pekný film,jeden z mých nejoblíbenějších,byť neodpovída přesně knížce:)..ale to se dá odpustit...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:47 22. Mar 2010 |
|
|
Brutální vymejvárna: Cardiak - Ovni trip 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:07 27. Mar 2010 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:20 27. Mar 2010 |
|
|
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:51 27. Mar 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:06 27. Mar 2010 |
|
|
Nevím jestli někdo zná film Piano, ale tohle tam hrávalo, sem si na to vzpoměl, sice se mten film viděl tak před 15 lety, ale je fajn. The Sacrifice - Michael Nyman
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:11 27. Mar 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Nevím jestli někdo zná film Piano, ale tohle tam hrávalo, sem si na to vzpoměl, sice se mten film viděl tak před 15 lety, ale je fajn. The Sacrifice - Michael NymanTo si byl jeste maly kluk...nosil jsi pero,sip a luk ..co?  )) btw...hudba je to krasna...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:15 27. Mar 2010 |
|
|
marii wrote: -RoF- wrote: Nevím jestli někdo zná film Piano, ale tohle tam hrávalo, sem si na to vzpoměl, sice se mten film viděl tak před 15 lety, ale je fajn. The Sacrifice - Michael NymanTo si byl jeste maly kluk...nosil jsi pero,sip a luk ..co?  )) btw...hudba je to krasna... Ne já vždy střílel z podomácku vyrobené kuše a jako šipky sloužily špilky (to co se dává na jitrnice a tak  )
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:38 27. Mar 2010 |
|
|
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:14 31. Mar 2010 |
|
|
Tohle sem si dnes pustil při cestě do práce, jako dost drsné. Na to deštivé počasí jak dělané. Ale mají skvělé kytary a ten zpěv..uff pěkné. My Dying Bride - A Sea to Suffer In
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:18 31. Mar 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
malinkata reklama našeho soundsytemu http://www.drtek.cz hledejte ID Ixtremist .)
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:19 03. Apr 2010 |
|
|
Pohodovka na sobotní odpoledne Lou Reed - Perfect Day
|
|
Top |
|