Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:50 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 22:55 14. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Chci poděkovat DM Maku za pěkný Q. Do poslední chvilky nikdo nevěděl jak to dopadne :)

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl

Reply with quote  

PostPosted: 22:56 14. Apr 2010 
Nováček
 Profile

děkuji za pěknou hru :-)

Reply with quote  

PostPosted: 12:02 15. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Tak já se taky přidávám. Díky Cairone za včerejší Q, křivosko, do kterého se má Kulička málem pěkně zamotala, "výzdobu" jednoho dungu, za přísného elementála ale i za pevné nervy, protože dvakrát spadl server. :roll: Takže trochu schovívavosti od ostatních prosím

Dále ještě chci poděkovat DM maku za spestření návštěvy Prahvozdu, za hoodně naštvaný skředvědy. Joo celkem jsme se báli :mrgreen: ale trpoši ne, ti něco vydržej :D Taky se mi líbí ty videa z Podtemna, teď se člověk už opravdu bojí strčit dolů nos, aby o něj nepřišel

Noo a ještě Sobikovi, bez něho by ta trpasličí parta ani nebyla. Jo a buď na Agrilku hodnej, nebo se rozvede. Ogarů je hodně :)

Reply with quote  

PostPosted: 14:10 16. Apr 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

CHtěl bych poděkovat DM za Q do kterého jsem se připlet po cestě do karathy. On chudinka bandita snažící se přepadnout Sheie, kterej nevěděl, že mu za zády ve stínu stojí další 3 mnohem evil postavy než si sám dokáže představit byl tak vtipnej, že sem se málem skácel ze židle :)
A jak pak stál nahej u propasti s napnutym lukem těsne u hlavy byl moment k popukání. Diky DM! Konečně sem potkal nějakej Q.

Laelaan Caana

Reply with quote  

PostPosted: 23:14 16. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Velký díky Caironovi za pěkný pokračování questu. Pak samozřejmě mému miláčkovi (Esu :mrgreen:) a Hunnehovi za účast. :)

Reply with quote  

PostPosted: 01:49 17. Apr 2010 
Velmistr
 Profile

Velke díky hráči co má Kate Orre, jak krásně zahrál výmaz mozku a hráčce Jogobello za asistenci :)

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 08:49 17. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Sobik wrote:
Velký díky Caironovi za pěkný pokračování questu. Pak samozřejmě mému miláčkovi (Esu :mrgreen:) a Hunnehovi za účast. :)

My se samozřejmě přidáváme. (Jak Hunnreh, tak i já)
Hned na začátku mě dostal tiefling, který nemohl rozdýchat návštěvu milých trolobijců v Ivory. Nejspíš mu došli slova po tak krásném pozdravu. :D
On byl asi šok i pro ty ostatní co nás pak potkali v Dorenském hvozdě, hlavně pro toho jednoho elfa. :)
Velký dík patří Caironovi, jakožto průvodci Khar Durnem, slušelo mu to i jako trpaslici, která okouzlila Ghorina, ale i jako hrdému a mocnému králi trpaslíků.

Díky i Daanrimu za krásné sepsání reálií trpaslíků. Četla jsem je znovu a musím se říct hezké počtení.

A na závěr velké uznání pro tvůrce trpasličího města, protože je nádherný a obrovský.

P.S Nevím kde Agrila nechala před půl stoletím oči, ti obránci v Khar Durnu... :oops:

Reply with quote  

PostPosted: 20:26 26. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Chci poděkovat za zajímavý charakter postavě Vendia a za pěknou hru s ní. Také za Kioshiho a Lionelovi ( snad to píšu dobře ).

Také za zajímavou hru těhotné Aasimarce a jejímu druhovi.

A všem dalším hráčům, kteří potkali mou postavu a snaží se o RP hru.

Reply with quote  

PostPosted: 22:33 26. Apr 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Děkuji všem dítkám černých srdcí, duergarům a tomu zlobivému koboltovy za hru. Je to tam dole s váma moc fajn. :) A ještě díky DM Maku, že se tam o nás tak pěkně stará :)

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 14:32 27. Apr 2010 
Poutník
 Profile

Chtěla bych poděkovat tomu neznamemu co zakřičel že bude restart , vůbec jsem s ním nepočítala prostě jaksi zaspala a myslela si že je stale 13 hodin , ano byl to restart ve 14 hodin a ja stihla vytahnout luk z pracovního stolu . Diky

Reply with quote  

PostPosted: 16:00 27. Apr 2010 
Ďábel
 Profile

Hehe dík za netradiční spestřední u banditů v Alwu. Ti banditi po Arii šli jak vosy po medu......opravdu ji chtěli zabít? :D
No naštěstí to zvládla a pro mě to bylo spestření při lovu na vzácné poklady.

Tsss a ne že se to bude opakovat DMka.....jednou je to pěkné, ale pokaždé, to bych vás asi zakousl :twisted:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 16:06 27. Apr 2010 
Nováček
 Profile

zdravit, ďakovat DM za spestrenie v jaskyňa, len škoda že teraz na Thalia neprísť aspoň mesiac a další mesiac dohánať čo stratiť, ale byť to moja vina, nevedieť ako to tu fungovať

Reply with quote  

PostPosted: 13:27 29. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Po dlouhý době mě to sem zase nutí napsat.
Skvělí včera byli ti mega štíři, co pásl na poušti Cairon. Po deseti minutách jsem myslela, že tam zůstaneme stát napořád :D (připomělo mi to film Souboj titánů). Pořád překvapuješ :wink: jen aby nám to ti trpošci vydrželi.
(Navíc jsme moc rádi, že ses nás ujal a šel do toho s námi!)

Pak chci poděkovat svému ingame muži, že mě naverbuje úplně do všeho bez mého souhlasu a dokonce i bez mého vědomí :) Sobiku jseš talent!

Velké díky Luell, že nás vždy zachráníš, když něco hoří. A že toho v poslední době není málo.

A taky chci poděkovat několika statečným elfům (hlavně Ashenovi a Auril), že se drží, když je poblíž Agrilka. Při některých situací se moc bavím a jsem ráda, že ty malé potyčky snad nebere nikdo osobně. (a doufám, že se nebavím sama) :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 13:30 29. Apr 2010 
Velmistr
 Profile

Esuliams wrote:
Velké díky Luell, že nás vždy zachráníš, když něco hoří. A že toho v poslední době není málo.

takový maličkosti...to nestojí za zmínku :oops:

Esuliams wrote:
A taky chci poděkovat několika statečným elfům (hlavně Ashenovi a Auril), že se drží, když je poblíž Agrilka. Při některých situací se moc bavím a jsem ráda, že ty malé potyčky snad nebere nikdo osobně. (a doufám, že se nebavím sama) :wink:

blázníš! já to vyhledávám :D tolik srandy jako s Agrilou zkostnatělá Auril jen tak nezažije :D

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 23:42 29. Apr 2010 
Velmistr
 Profile

chlapci s dámo chovatelé koní...děkuji za super zábavu

ani nevíte jak je super, jenom stát, poslouchat a bavit se :mrgreen:

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]