|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Urlraen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:55 14. Apr 2010 |
|
|
Chci poděkovat DM Maku za pěkný Q. Do poslední chvilky nikdo nevěděl jak to dopadne 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Vesta
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:56 14. Apr 2010 |
|
|
děkuji za pěknou hru 
_________________ Dil'ardul Zau'ndar- *arogantně si odhrne vlasy z čela a přejede si prstem po okraji korzetu*
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:02 15. Apr 2010 |
|
|
Tak já se taky přidávám. Díky Cairone za včerejší Q, křivosko, do kterého se má Kulička málem pěkně zamotala, "výzdobu" jednoho dungu, za přísného elementála ale i za pevné nervy, protože dvakrát spadl server.  Takže trochu schovívavosti od ostatních prosím Dále ještě chci poděkovat DM maku za spestření návštěvy Prahvozdu, za hoodně naštvaný skředvědy. Joo celkem jsme se báli  ale trpoši ne, ti něco vydržej  Taky se mi líbí ty videa z Podtemna, teď se člověk už opravdu bojí strčit dolů nos, aby o něj nepřišel Noo a ještě Sobikovi, bez něho by ta trpasličí parta ani nebyla. Jo a buď na Agrilku hodnej, nebo se rozvede. Ogarů je hodně 
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:10 16. Apr 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
CHtěl bych poděkovat DM za Q do kterého jsem se připlet po cestě do karathy. On chudinka bandita snažící se přepadnout Sheie, kterej nevěděl, že mu za zády ve stínu stojí další 3 mnohem evil postavy než si sám dokáže představit byl tak vtipnej, že sem se málem skácel ze židle  A jak pak stál nahej u propasti s napnutym lukem těsne u hlavy byl moment k popukání. Diky DM! Konečně sem potkal nějakej Q.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:14 16. Apr 2010 |
|
|
Velký díky Caironovi za pěkný pokračování questu. Pak samozřejmě mému miláčkovi ( Esu  ) a Hunnehovi za účast. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:49 17. Apr 2010 |
|
|
Velke díky hráči co má Kate Orre, jak krásně zahrál výmaz mozku a hráčce Jogobello za asistenci 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:49 17. Apr 2010 |
|
|
Sobik wrote: Velký díky Caironovi za pěkný pokračování questu. Pak samozřejmě mému miláčkovi ( Esu  ) a Hunnehovi za účast.  My se samozřejmě přidáváme. (Jak Hunnreh, tak i já) Hned na začátku mě dostal tiefling, který nemohl rozdýchat návštěvu milých trolobijců v Ivory. Nejspíš mu došli slova po tak krásném pozdravu.  On byl asi šok i pro ty ostatní co nás pak potkali v Dorenském hvozdě, hlavně pro toho jednoho elfa.  Velký dík patří Caironovi, jakožto průvodci Khar Durnem, slušelo mu to i jako trpaslici, která okouzlila Ghorina, ale i jako hrdému a mocnému králi trpaslíků. Díky i Daanrimu za krásné sepsání reálií trpaslíků. Četla jsem je znovu a musím se říct hezké počtení. A na závěr velké uznání pro tvůrce trpasličího města, protože je nádherný a obrovský. P.S Nevím kde Agrila nechala před půl stoletím oči, ti obránci v Khar Durnu... 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:26 26. Apr 2010 |
|
|
Chci poděkovat za zajímavý charakter postavě Vendia a za pěknou hru s ní. Také za Kioshiho a Lionelovi ( snad to píšu dobře ).
Také za zajímavou hru těhotné Aasimarce a jejímu druhovi.
A všem dalším hráčům, kteří potkali mou postavu a snaží se o RP hru.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:33 26. Apr 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Děkuji všem dítkám černých srdcí, duergarům a tomu zlobivému koboltovy za hru. Je to tam dole s váma moc fajn.  A ještě díky DM Maku, že se tam o nás tak pěkně stará 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:32 27. Apr 2010 |
|
|
Chtěla bych poděkovat tomu neznamemu co zakřičel že bude restart , vůbec jsem s ním nepočítala prostě jaksi zaspala a myslela si že je stale 13 hodin , ano byl to restart ve 14 hodin a ja stihla vytahnout luk z pracovního stolu . Diky
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:00 27. Apr 2010 |
|
|
Hehe dík za netradiční spestřední u banditů v Alwu. Ti banditi po Arii šli jak vosy po medu......opravdu ji chtěli zabít?  No naštěstí to zvládla a pro mě to bylo spestření při lovu na vzácné poklady. Tsss a ne že se to bude opakovat DMka.....jednou je to pěkné, ale pokaždé, to bych vás asi zakousl 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:06 27. Apr 2010 |
|
|
zdravit, ďakovat DM za spestrenie v jaskyňa, len škoda že teraz na Thalia neprísť aspoň mesiac a další mesiac dohánať čo stratiť, ale byť to moja vina, nevedieť ako to tu fungovať
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:27 29. Apr 2010 |
|
|
Po dlouhý době mě to sem zase nutí napsat. Skvělí včera byli ti mega štíři, co pásl na poušti Cairon. Po deseti minutách jsem myslela, že tam zůstaneme stát napořád  (připomělo mi to film Souboj titánů). Pořád překvapuješ  jen aby nám to ti trpošci vydrželi. (Navíc jsme moc rádi, že ses nás ujal a šel do toho s námi!) Pak chci poděkovat svému ingame muži, že mě naverbuje úplně do všeho bez mého souhlasu a dokonce i bez mého vědomí  Sobiku jseš talent! Velké díky Luell, že nás vždy zachráníš, když něco hoří. A že toho v poslední době není málo. A taky chci poděkovat několika statečným elfům (hlavně Ashenovi a Auril), že se drží, když je poblíž Agrilka. Při některých situací se moc bavím a jsem ráda, že ty malé potyčky snad nebere nikdo osobně. (a doufám, že se nebavím sama) 
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:30 29. Apr 2010 |
|
|
Esuliams wrote: Velké díky Luell, že nás vždy zachráníš, když něco hoří. A že toho v poslední době není málo. takový maličkosti...to nestojí za zmínku Esuliams wrote: A taky chci poděkovat několika statečným elfům (hlavně Ashenovi a Auril), že se drží, když je poblíž Agrilka. Při některých situací se moc bavím a jsem ráda, že ty malé potyčky snad nebere nikdo osobně. (a doufám, že se nebavím sama)  blázníš! já to vyhledávám  tolik srandy jako s Agrilou zkostnatělá Auril jen tak nezažije 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:42 29. Apr 2010 |
|
|
chlapci s dámo chovatelé koní...děkuji za super zábavu ani nevíte jak je super, jenom stát, poslouchat a bavit se 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|