|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:10 05. Apr 2010 |
|
|
Tsssss Aria tkaová milovnice draků, má dračí krev, draky bere jako své bohy a vyrobí takový šperk? Ufffff kdoví na co mysllela zase  Ale zasmál sem se z toho dobře 
Attachments: |

draci zhouba.JPG [ 31.5 KiB | Viewed 4071 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:12 05. Apr 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Tsssss Aria tkaová milovnice draků, má dračí krev, draky bere jako své bohy a vyrobí takový šperk? Ufffff kdoví na co mysllela zase  Ale zasmál sem se z toho dobře  to nechápeš, to je proti svádění aby jí nějakej drak jen tak nezbouchnul
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:25 05. Apr 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Luelle wrote: -RoF- wrote: Tsssss Aria tkaová milovnice draků, má dračí krev, draky bere jako své bohy a vyrobí takový šperk? Ufffff kdoví na co mysllela zase  Ale zasmál sem se z toho dobře  to nechápeš, to je proti svádění aby jí nějakej drak jen tak nezbouchnul To nechápeš  To jí právě štve, že by jí pak žádnej nezbouchnul 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:36 05. Apr 2010 |
|
|
celkem mě dostalo, když jsem dneska u npc orka řízeného dm našel kouzelný písek...
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:36 06. Apr 2010 |
|
|
Tsssss Luelle a Drakone, aby nezbouchala spíš vás ale mečem.  Vy máte ale nápady 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:52 07. Apr 2010 |
|
|
Drow na prodejce vstupenek v aréně: Naval jízdenku!
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:11 06. May 2010 |
|
|
Aria si tak jde na menší výpravu s Elverin, Ellinkou a Miawill....řeknou si že půjdou na dřevo a ulovit tygueny (myšleno tygry) v Alansijských horách no když už sem před jeskyní, tak z tama vyleze nabostený Diodric a Aria na to hned reaguje "sakra zase nějaký osel mág" ....to by ani tak nevadilo. Ale při cestě zpět do Karathy měl Dio a Elli neviditelnost, což samozřejmě Elverin netušila a řekla "Kde je ten oslí mág Dio s tou malou?" ....hned se objevil Diodric se slovy "Já nejsem oslí mág". Mě to v tu chvíli děsně rozesmálo 
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:40 06. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Ale při cestě zpět do Karathy měl Dio a Elli neviditelnost, což samozřejmě Elverin netušila a řekla "Kde je ten oslí mág Dio s tou malou?" ....hned se objevil Diodric se slovy "Já nejsem oslí mág". Mě to v tu chvíli děsně rozesmálo  Taky jsem šel do kolen  Tedy aspoň v rámci možností mojí židle 
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:34 15. May 2010 |
|
|
stojíme tak s Elverin v přístavu s tím, že pojedeme do pouště, suveréně se rozejdeme k lodi, vylezeme sebejistě až na lodní můstek a tam zjistíme, že kapitán nikde
vylezli jsem na tu jedinou loď, která nepluje nikam
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:08 15. May 2010 |
|
|
Dnes si ve hře píšem se Rejtym o nových dungeonech a co v nich za vychytávky a hlavolamy . Samozřejmě došla řada i naskripty... No a mě z klávesnice vypadlo toto: myslím že si s tím naši kluci sTriptérský poradí ... Kluci pardon... 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:58 15. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
O tom se nemel nikdo dozvedet! Cairone ty taky vsechno proflaknes. Jak ted vypadame?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:05 15. May 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:03 16. May 2010 |
|
|
Souboj Arie s Gilem, kde se domluvili že Aria bude házet šipky a Gil bude střílet s lukem. Aria teda vzala šipky a zůstala jen v oblečení. Boj začal. Aria hází šipky a sem tam se trefí. Gil se úspěšně trefuje do nekryté Arie. Aria hodila asi 6 šipek, pak přestala a řekla "sakra mě došly šipky" Smích Gila. Aria hledá něco čím by ho na dálku zabila. Bag "Asi si prohrála Ario" Aria leží na zemi v aréně. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:40 16. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Xantipa wrote: kucik wrote: O tom se nemel nikdo dozvedet! Cairone ty taky vsechno proflaknes. Jak ted vypadame? dobře, neboj  ale třeba by jste mohli na srazu mít vlastní program s vystoupením  jesli budou mít na srazu vystoupení tak já se budu snažit tam nebejt 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:03 16. May 2010 |
|
|
V poslední době mě nejvíce dostal kapřík potoční, chudák pohozený na začátku Prahvozdu No už se mi ho nepodařilo zachránit
|
|
Top |
|