Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:18 29. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 09:46 30. May 2010 
Rytíř
 Profile

Taky bych rád poděkoval za včerejší převrat, něco takového sem si opravdu nezahrál a bylo to naprosto skvělé a tak děkuju všem Dm a hráčům co u toho byli a ještě budou, a zvláštní díky patří hráčům kteří potom se Stanem šli na malou misi se záchranou jeho Jájy do Karathy díky moc :) takhle jsem si hooodně dlouho nezahrál :)

Reply with quote  

PostPosted: 09:54 30. May 2010 
Měšťan
 ICQ  Profile

Tedy člověk tedy Gnom příjde po letech zpět do KArathského kralovství a už se k němu chovají jako k pošukovi co neumi mluvit ... Teda takove malebné kralovství to bylo a ted... *nevěřícně kroutí hlavou a popíjí víno za hradbami isilské pevnosti*

Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen

magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete

Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.

Reply with quote  

PostPosted: 10:22 30. May 2010 
DM Thalie
 Profile

také děkuji za účast na hrách k oslavě narozenin prince, nemělo to chybu, když jsem viděla některé proměny tak jsem se smála tak, že jsem nebyla schopná hrát postavu.

Děkuji Caironovi za to, že nás zatáhl do dějové linie převratu a také za to, že z většiny epických postav jsou dobrovolně psanci co se teď bojí popravy :D Opravdu geniální.

Děkuji DM které si hrálo s gardistou na honičku, chvilku jsem se bála ... ale Zoe se jen tak chytnout nedá.. :P

http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG

Reply with quote  

PostPosted: 10:37 30. May 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Tak nevím, zda mě mám mrzet, že se loguju tak pozdě a "turnaj" jsem nemohl stihnout nebo ne :lol: :lol: .
Jinak oceňuju krásně (od hráče) zahraného "zupáka", který akorát dokolečka řval "Losnu nebo Mažnáka" a vůbec nebyl s to schopen (ochoten) diskutovat :twisted: . *zubí se* Pak nemá mít Hiwi "člověky" za primitivy :lol: .

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 11:30 30. May 2010 
Ďábel
 Profile

Též díky za fajn turnaj, ty proměny byly fajn nápad. Škoda jen že se v nich uplatnovalo, co měla postava na sobě, jinak by to bylo ještě zajimavější :D :twisted:
Ale nasmál sem se u toho dobře....Artorius a dvakrát prase, to už o něčem vypovídá :D . A cheche Agrila v tlustou trpasličí vílu :D

Jo jen by mě zajímalo kam zmizela baronka Canisová, sme ji s Elverin hlídaly a pak nějka zmizla.

Ten dej zajimavý, trošku mi to připomíná jeden questík na DH, tohle je fajn...chudák Aria se ani maskovat nemůže, páč s tím svým vzhledem je nenápadná jak medvěd na koloběžce. :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 11:36 30. May 2010 
Měšťan
 Profile

to Kato:No pockej to nebyl clovek ale pul-ork ,pokud se bavime o tom samem, jo naborova akce byla dobraO)))
Jinak bych chtel take podekovat Caironovi, ze se nebal a vrhl se do tak velke akce, ktera jiste jeste na dlouho bude virit prach nad karatskym kralovstvim.
Diky taky vsem, kteri se toho zucastnili, bylo pekne pozorovat, ze i postavy, ktere se nemaji prilis v lasce, jsou schopny tahnout za jeden provaz...aneb kdo jiny spoji dva nepratele než dalsi spolecny nepritelO)))
Fakt to bylo bezva

Reply with quote  

PostPosted: 11:49 30. May 2010 
Nováček
 Profile

[quote="Xantipa"]také děkuji za účast na hrách k oslavě narozenin prince, nemělo to chybu, když jsem viděla některé proměny tak jsem se smála tak, že jsem nebyla schopná hrát postavu.

Děkuji Caironovi za to, že nás zatáhl do dějové linie převratu a také za to, že z většiny epických postav jsou dobrovolně psanci co se teď bojí popravy :D Opravdu geni

naprosto souhlasim turnaj s promenama ten byl opravdu bezchybny :D a klobouk dolu pred praci DM 8)

Reply with quote  

PostPosted: 11:52 30. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Agrile to moc slušelo, ale tu vílu jsem čekala. Ke komu by se to tak hodilo? :lol: :lol: :lol:
Turnaj mě bavil, mělo to nápad, vše se vydařilo a my jsme tam byli v silným složení :wink: Parádní akce.
Chudák trpošci byli zmatení z toho dění v Karathe, každej je tahal na svoji stranu.
Vážně bez chybičky, díky všem, kteří tam byli :!:

Reply with quote  

PostPosted: 14:49 30. May 2010 
Velmistr
 Profile

Děkuji za krásnou akci v dílnách, aneb... A tak se stalo, že jedinej kdo zustal v dílnách je zrovna Tiefling :) at žije Karathské království! :D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 01:10 01. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

No, dneska někomu zvednu zas trochu ego, po fajn hře. :mrgreen:

Nejprve velký dík Caironovi za to, co pro Thalii dělá. Jeho Q je vážně skvostný. Hrál jsem všude možně a podobně úžasný a takhle velký Q jsem zažil jen dvakrát za x let co nwn hraju. Smekám. Moc pěkné. Nezdary k tomu samozřejmě patří. Dneska si aspoň všichni nacvičili co a jak. Zítra se plány uskuteční. Takže i přes malý neúspěch dnes, za který nemůžeš velký dík za skvělou zábavu a to dokonce nemusím hrát s Tebou, abych se bavil. Stačí že oživuješ svět. ( né že by se mi s tebou hrálo špatně, ale ty vlasy ti prostě neodpustím :cry: )

No, potom velký dík Luelle za super realistickou i když trochu tvrdší reakci světa. Bylo to moc fajn a především to bylo skutečné :!: I přes svou migrénu si to sehrála doopravdy moc pěkně. Ode mě máš dneska jedničku a tos nemusela mít ani výstřih, ani bez podprdy. Asi ti to jde lépe jako škola. :mrgreen:

No, ještě nejsem ukonce. Mínce ani děkovat nebudu, je naprosto úžasná a její společník Pidin, co dodat. Dneska mě naprosto zničila hra ve čtveřici, kde byl Rallik Nom, Venděa, Pidin... to co jste předváděli bylo neskutečné, moc mě to bavilo a často jsem se chechtal. Rallikova závist Pidinovo harému a vůbec, moc fajn to bylo. Díky.

No a nakonec díky celé šesté rotě a samozřejmě fajn hře s Ereanií? Snad to píšu správně.

Snad jsem nikoho nepřechválil, ale dnešek byl prostě jeden ze dnů, kdy si říkám, že jsem na Thalii opravdu rád a pár negativních zkušenností tady to dokáže vymazat.

Reply with quote  

PostPosted: 23:18 01. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Díky za dnešek všem. To napětí a vše co se odehrávalo s Bageshurem a kolem popravy bylo skvělé. Čekání než vyjedeme ve skrytu kopce taky. Sice jsme to asi urychlili, jak se ke mě dostalo, ale někdy to jinak nejde. Je těžké trefit se vždy do obrázu, které vidí DM. Děkuju DM za fajn akci. Asi především Caironovi, nevím kdo další tam byl.

Jeden speciální dík patří desmondovi, bylo mi ctí, po tolika letech. :)

Reply with quote  

PostPosted: 01:25 02. Jun 2010 
Bůh
 Profile

Me tedy mrzí, že jsem zrovna prošvihl Cairona, chjo :cry: Ale i tak si myslím, že ten kostlivec byla jeho práce a za to Ti patří mé díky. Pro mě to bylo zpestření, alespon maličké a jsem za to rád. Dík.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 09:09 02. Jun 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

...a já bych to na Cairona všechno nesváděl :mrgreen: (čímž netvrdím, že tam nebyl :oops: ).
Nás hodně pozdě "nachytal" na švestičkách v "cizí" zahrádce...ee...tedy na *censored* a v *censored* úplně jiný DM. Škoda jen že OOC i IC pozdní hodina zapříčinili, že jsme to "rozpustili" předčasně. Pro mou postavu to bylo její "první" velké střetnutí se světem.
...jak se říká - všechno je jednou poprvé...a tohle "poprvé" stálo za to. Dík (přiznám, že OOC jsem podvědomě čekal EQ řešení - přesílený spawn a pak poslání do háje od NPC, jsem rád, že to dopadlo "jinak").

//sková si zase hnědý nos :twisted: a jde s táááákovýmahle ospalkama makat.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 11:00 02. Jun 2010 
Pomocník
 Profile

Díky DM Cairon, Maku i Hassan za včerejší akci...

Reply with quote  

PostPosted: 11:51 02. Jun 2010 
Šlechtic
 Profile

Taky dekuji Caironovi za vcerejsi akci a doufam ze se nezlobis ze to nevyslo uplne dle planu.
Ten utok sme se snazily naplanovat taknejak az bude cist obzalobu (pro upresneni zadne ooc od jinych hracu ale meli sme tam zveda ktery nas prisel informovat) ....Bouzel ten ustup proste nevysel...nebyl sem si jistej zda se pres hrbitv da ustoupit pac nevim jestli je tam jinej vychod...a zas skoncit v pasti na hrbitove...to by byla blba smrt...Verim zes pro nas mel urcite jeste neco pripraveneho takze se ti omlouvam a doufam ze se nezlobis ze sem to takhle zkazil...to same i ostatnim hracum kteri tam byly se omlouvam.

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]