Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:36 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bezva hra...
PostPosted: 15:32 24. Jun 2010 
Obyvatel
 ICQ  Profile

efu_redo wrote:
Lord_Berserk wrote:
resi se tu hovna zas ... kuciku zamkni tooo :mrgreen:

Tohle je asi jediný smyslplný příspěvek v tomto tématu. :mrgreen: :mrgreen:

Stejně smyslupný jako ten tvůj a zároveň ten můj. :?

Reply with quote  

PostPosted: 15:35 24. Jun 2010 
Poutník
 Profile

efu_redo wrote:
White wolf wrote:
....

Přišlo mi to tak, že si stěžuješ. A za sebe můžu říct, že jsem postavy sháněl a snažil se je dát dohromady. To že tvou postavičku odradí jeden neúspěch není chyba ani questu ani nikoho z nás. Je to jen její věc. Quest je super... tohle ( nemyslím teď tebe ) fnukání hráčů je vážně něco co sem nepatří. Buďte rádi, že jsou na vás DM laskaví. Né jako jinde. Kde se s tím nemazlí. Stěžovat si na Q jak to dělá monstera je fakt irelevantní.

Jéé já neremcám na DMka to chran bůh...spíše jak bych to....mno asi takle to,že je tu hráč nový neznamená,že se nevyplatí to s ním aspon zkusit ....hehe noo i když kdo ví kam by to vedlo kdyby se zapojilo moje mrně co má kapku sebevražedný sklony......můj parták to může potvrdit.:)

Reply with quote  

PostPosted: 15:38 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

White wolf wrote:
.....

Tak to se ti hluboce omlouvám, že jsem tě hodil do pytle s remcači. Promin. :oops:
Každý kdo chce se může přisrat do Questu jakýmkoliv způsobem. Ale musí chtít... ostatně, postavy, které v Q jsou sami oslovují další.

Reply with quote  

PostPosted: 16:45 24. Jun 2010 
Poutník
 Profile

efu_redo wrote:
White wolf wrote:
.....

Tak to se ti hluboce omlouvám, že jsem tě hodil do pytle s remcači. Promin. :oops:
Každý kdo chce se může přisrat do Questu jakýmkoliv způsobem. Ale musí chtít... ostatně, postavy, které v Q jsou sami oslovují další.

No joo,ale je to dilema ...na jedný straně já,kerá bych se přidala a na druhý moje postava,která se díky ignorování urazila. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 20:16 24. Jun 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

efu_redo wrote:
monstera wrote:
...

Tak ať s tím něco dělá. Hra se nezmění, tím, že bude hráč remcat na foru. Hráč musí vzít postavičku a remcat ve hře. :mrgreen:

Sandra se chová jako se chovala většina nekomunistů po ruské okupaci - pasivní rezistence. Sedí ve svém domě a nejvýš si dojde natočit vodu a sehnat něco k jídlu, a čeká na osvobození Ivory. Skutečně hraje svoji roli. Odmítá i telem posílané požadavky na výrobu

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 06:10 25. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

White wolf wrote:
.....

Hehe na tohle si zvykej. Většina si hrabe na svém vlastním písečku a jen sem tam někomu dovolí si hrát s nima....většinou jen proto, aby tě nějak využili. :twisted: :roll: :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 16:01 25. Jun 2010 
Nováček
 Profile

Já z toho global questu taky nejsem bůhvíjak odvařenej. Místo napínavých chvil a adrenalinu přináší jen frustraci a zkažení těch pěkných příběhů, které jsem si tu rozehrál. Nevidím v tom vůbec žádné pozitivum. Pokud to chtějí vést takhle, tak řikám díky nechci...

že se můžu vyčůrat."

Reply with quote  

PostPosted: 16:07 25. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

Inulthor wrote:
Já z toho global questu taky nejsem bůhvíjak odvařenej. Místo napínavých chvil a adrenalinu přináší jen frustraci a zkažení těch pěkných příběhů, které jsem si tu rozehrál. Nevidím v tom vůbec žádné pozitivum. Pokud to chtějí vést takhle, tak řikám díky nechci...

Jaký si to uděláš takový to máš :D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 16:10 25. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

No, já bych ten quest rychle ukončil, aby tu lidi neremcali. Nechal bych Ambita a jeho krutovládu. Zvedl daně a v zemi by začla pořádná tyranie. Když se lidem ten quest nelíbí, řešení je na snadě. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 16:12 25. Jun 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Questy jsou fajn ať jsou jakýkoliv,i v tom špatném se dá najít něco co stojí za zapamatování nebo poděkování.Jeden velkej sem už zažil a říkám že to byla paráda a občas taky záhul na mozek.Postava na to časem doplatila,ale to bylo tím jak ve hře vystupovala a teď s odstupem času mi nevadí že sem ji hrál dva roky a zdechla :twisted: ,ale mohlo to mít nějakej pompézní konec co by vidělo víc lidí ne tak jak to skončilo.

Reply with quote  

PostPosted: 16:20 25. Jun 2010 
Obyvatel
 WWW  ICQ  Profile

Radim wrote:
Questy jsou fajn ať jsou jakýkoliv,i v tom špatném se dá najít něco co stojí za zapamatování nebo poděkování.Jeden velkej sem už zažil a říkám že to byla paráda a občas taky záhul na mozek.Postava na to časem doplatila,ale to bylo tím jak ve hře vystupovala a teď s odstupem času mi nevadí že sem ji hrál dva roky a zdechla :twisted: ,ale mohlo to mít nějakej pompézní konec co by vidělo víc lidí ne tak jak to skončilo.

Skoda, ze nikdo nedela questy v Podtemnu, taky by si cas od casu nejakej dal. :?

Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Image

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny.
Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.

Reply with quote  

PostPosted: 16:36 25. Jun 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Bluud_Elf wrote:
Skoda, ze nikdo nedela questy v Podtemnu, taky by si cas od casu nejakej dal. :?

Za tohle si tě podaj, páč je dělá přece Maku ;)

Reply with quote  

PostPosted: 16:41 25. Jun 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

efu_redo wrote:
No, já bych ten quest rychle ukončil, aby tu lidi neremcali. Nechal bych Ambita a jeho krutovládu. Zvedl daně a v zemi by začla pořádná tyranie. Když se lidem ten quest nelíbí, řešení je na snadě. :mrgreen:
Hele, nepodsouvej OOC tu tvoji slizkou Isilskou demagogii. 1) Ambit není žádný krutovládce, ale starostlivý správce, kterýmu partyzánská bojůvka testosteronem nadopovaných (obě pohlaví bez rozdílu, dokonce se říká, že jistá žena ve vedení té bojůvky ho má víc, než všichni chlapi okolo ní dohromady) nespokojenců se mu snaží házet klacky pod nohy, když chce zemi stabilizovat v harmonii a všeobecné pohodě.
2) Nebýt Isilských, taky by nebyly žádné daně!!
3) A ano řešení je nasnadě - vypálit Isil, rozdat DM permky všem obráncům, kteří exnou při jeho (marné) obraně a dál si spokojeně vegetit :P :P :P :P :P :P :P :P , jak před tím nešťastným, ehm, princovým "odchodem" ze scény :twisted: .
P.S.
Mě se náhodou ten Q líbí :twisted: .
P.S.
to blood: Na tos přišel kde, že v Podtemnu se nedělají "globální" Q? Maku a jeho snažení je co? :shock:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 16:45 25. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Tak kde to vázne, šup se přidat na stranu ambita a vyvraždit Isil. Kde je problém?

Reply with quote  

PostPosted: 16:47 25. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

KaTo wrote:
efu_redo wrote:
Hele, nepodsouvej OOC tu tvoji slizkou Isilskou demagogii. 1) Ambit není žádný krutovládce, ale starostlivý správce, kterýmu partyzánská bojůvka testosteronem nadopovaných (obě pohlaví bez rozdílu, dokonce se říká, že jistá žena ve vedení té bojůvky ho má víc, než všichni chlapi okolo ní dohromady) nespokojenců se mu snaží házet klacky pod nohy, když chce zemi stabilizovat v harmonii a všeobecné pohodě.
2) Nebýt Isilských, taky by nebyly žádné daně!!
3) A ano řešení je nasnadě - vypálit Isil, rozdat DM permky všem obráncům, kteří exnou při jeho (marné) obraně a dál si spokojeně vegetit :P :P :P :P :P :P :P :P , jak před tím nešťastným, ehm, princovým "odchodem" ze scény :twisted: .
P.S.
Mě se náhodou ten Q líbí :twisted: .
P.S.
to blood: Na tos přišel kde, že v Podtemnu se nedělají "globální" Q? Maku a jeho snažení je co? :shock:

ty jo tohle si snad zaslouží odměnu :mrgreen:

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]