|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Omráčení a následné operace Posted: 18:04 05. Jul 2010 |
|
|
Nějak mi teď zabuglo omráčení. Omráčil jsem 3 povrchňany. Přehodil jsem na stahovák. Zvedl jsem první tělo. Druhé jsem zvedl a vzápětí zmizelo. Třetí jsem zvedl ale neobjevilo se v inventaři, ani ve vypisu a ani na zemi nic nezbylo. Hlásím to, protože pak nemůžu oběti prokecnout.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 20:17 05. Jul 2010 |
|
|
Bahnak wrote: Nějak mi teď zabuglo omráčení. Omráčil jsem 3 povrchňany. Přehodil jsem na stahovák. Zvedl jsem první tělo. Druhé jsem zvedl a vzápětí zmizelo. Třetí jsem zvedl ale neobjevilo se v inventaři, ani ve vypisu a ani na zemi nic nezbylo. Hlásím to, protože pak nemůžu oběti prokecnout. Asi si zakázali oživení víš? Proč ne?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 20:21 05. Jul 2010 |
|
|
tak proč na mě teda čekali v pekle a hustili do mě přes tell kdy je zvednu? Neřekl bych ROFe. Nějaká odpověď na můj dotaz?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 23:56 05. Jul 2010 |
|
|
Hele nam se stalo to samy vcera... Dve ze tri postav sly zvednout, treti ne. Haluz. Sichni umreli stejnym zpusobem, jen ten treti se neznamym zpusobem bugl. Byl zvednutej klerickym kouzlem na miste a prisla nahrada XP od DM no...
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 23:15 10. Jul 2010 |
|
|
Podle toho co jsem slysel je urcita sance, ze pokud postava zemre kouzlem, tak proste zemrela a zvednout nepujde. Kazdopadne pokud to tak je, tak by to chtelo nekam vyrazne napsat, aby s tim lidi pocitali a pokazdy se nedomahali nahrady za bug. Vyjadreni nekoho, kdo vi jak to ve skutecnosti je by bylo super.
Diky
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 00:25 11. Jul 2010 |
|
|
Ja bych jen doplnil jednu raritku co se mi stala nedavno. Seslal jsem na hracku zkameneni. Neuspela, tudiz zkamenala a behem 2sec umrela. Proste zvuk jako kdyz nekoho zabijete a lehla na zem mrtva.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 10:39 11. Jul 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Bluud_Elf wrote: Podle toho co jsem slysel je urcita sance, ze pokud postava zemre kouzlem, tak proste zemrela a zvednout nepujde. Kazdopadne pokud to tak je, tak by to chtelo nekam vyrazne napsat, aby s tim lidi pocitali a pokazdy se nedomahali nahrady za bug. Vyjadreni nekoho, kdo vi jak to ve skutecnosti je by bylo super.
Diky Tak co vim, smrtici kouzla zabijeji ciste nestinove bez ohledu na to co ma kouzelnik nastavene.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 18:23 11. Jul 2010 |
|
|
Je to tak (nebo aspoň bylo to tak), pokud chce kouzelník omráčit, musí použít nesmrtící kouzlo (paralýza atd.).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 19:53 11. Jul 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Ja bych jen doplnil jednu raritku co se mi stala nedavno. Seslal jsem na hracku zkameneni. Neuspela, tudiz zkamenala a behem 2sec umrela. Proste zvuk jako kdyz nekoho zabijete a lehla na zem mrtva. Tak při zkamenění můžeš dát to že deš přes pekelníka přece, tak to třeba ta postava udělala..
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 20:01 11. Jul 2010 |
|
|
Bluud_Elf wrote: Podle toho co jsem slysel je urcita sance, ze pokud postava zemre kouzlem, tak proste zemrela a zvednout nepujde. No, když sešleš kouzlo ktere každou tvou molekulu v těle přemění na prach, tak by byla docela blbost kdyby ten vzniklý prach šel profackovat a vzbudit... Já řešil klasické omráčení zbraní... Mě napadá jestli v tom nebude vážně ten enchant ke zranění brán jako magický utok a tudíž smrtící... Čert ví, nikdo kdo do toho vidí se nijak nevyjádřil, omračovat budu i dál se stejným dojebem...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Omráčení a následné operace Posted: 20:20 11. Jul 2010 |
|
|
smrtící kouzlo = smrt
wizny a jiná kouzlíc povolánímají spoustu způsobů jak někoho znehybnit - stínové zabití se v podstatě rovná omráčení a wizna to nepotřebuje dělat nemagicky a pokud na někoho sešle smrtící kouzlo chce ho zabít
dokonce kucik mluvilo tom, že by byl rád, že pokud stínová bugnou a postava zemře a nejde zvednout tak je prostě mrtvá a tečka - útočníkovi se nepodařilo oběť omráčit, dal příliš velkou ránu a hotovo..nepovedlo se a obět zemřela u kouzel si kouzelník nevybírá kolik energie přesně do kouzla dá..většina kouzel má fmg v nějakým rozsahu kostky - to je ono faktor náhody, který kouzelník sám vůlí neovlivní - takže zraňujícím kouzlem někoho zraníte ale ne omráčíte
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|