Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:34 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: GS
PostPosted: 14:27 11. Jul 2010 
Nováček
 Profile

Přidávám se k lobbingu za upravení GS. Momentálně si v tom všichni choděj od meditace do meditace - je to sice lehce buglý, ale stejně jakože tě potvora vidí na přechodu tak to nevyhazuje z některejch útočnejch kouzel. Takže minimálně zkrátit dobu trvání nebo možná i ať to vyhazuje jakékoliv seslání kouzla... *palec nahoru pro změnu*

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 11. Jul 2010 
DM Thalie
 Profile

Eqileus wrote:
Přidávám se k lobbingu za upravení GS. Momentálně si v tom všichni choděj od meditace do meditace - je to sice lehce buglý, ale stejně jakože tě potvora vidí na přechodu tak to nevyhazuje z některejch útočnejch kouzel. Takže minimálně zkrátit dobu trvání nebo možná i ať to vyhazuje jakékoliv seslání kouzla... *palec nahoru pro změnu*

pobavilo mne:
status nováček a že je to tvůj první příspěvek
.. a pak slovní vazby:
"všichni choděj" a "nevyhazuje z některejch útočnejch kouzel"

opravdu by mě zajímalo, které z útočných kouzel mě nevyhodí z GS

http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG

Reply with quote  

PostPosted: 15:06 11. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

Gsko ja je je fakt víc než směšný. Doufám, že to team zváží a vážně ho v brzké době upraví na 1kolo/lvl. Tak jak to je nastavené teď je to přehnané a kdo má aspoň trochu soudnosti mi dá za pravdu.

Reply with quote  

PostPosted: 15:18 11. Jul 2010 
Nováček
 Profile

efu_redo wrote:
Gsko ja je je fakt víc než směšný. Doufám, že to team zváží a vážně ho v brzké době upraví na 1kolo/lvl. Tak jak to je nastavené teď je to přehnané a kdo má aspoň trochu soudnosti mi dá za pravdu.

Nesuhlasim. Takze minimalne ja ti za pravdu nedam. Ale sak skriplime tych casterov este viac, nech maju silove buildy este lahsiu robotu. Dost o to ze cakanie na meditaciu, aby bol clovek len pouzitelny trva vecnost...

Reply with quote  

PostPosted: 15:19 11. Jul 2010 
Nováček
 Profile

Xantipa wrote:
Eqileus wrote:

pobavilo mne:
status nováček a že je to tvůj první příspěvek
.. a pak slovní vazby:
"všichni choděj" a "nevyhazuje z některejch útočnejch kouzel"

opravdu by mě zajímalo, které z útočných kouzel mě nevyhodí z GS

Bavit se můžeš jak chceš, jen když to bude k tématu... Nehraju tu dlouho, nicméně za necelé dva měsíce, už sem něco vypozoroval - a to že má někdo tisíce příspěvků nevypovídá o jejich hodnotě :wink:

Minimálně ovládni osobu - příšeru nevyhazujou z GS na 100%

PS: Sem tu novej, ale to neznamená že sem nějakej nácitletej cucák... NWN nějakej ten rok hraju jak na českejch tak na zahraničních PW.

Reply with quote  

PostPosted: 15:20 11. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Jak to tu vidim, tak známým tvářím se nelíbí, že je chytil mág/zaklínač a llobují za to, aby se furt neco upravilo.
Upravi se Gs, co se bude upravovat pak? Kvileni bánší, prst smrti, zmensi se To, nebo se naopak vsem pc zvysi vule/vydrz/reflexy? Posilej se jeste valecnici aby davali rany za 200+? Ne to davaji uz ted vlastne.

Za posledni dny, tydny, mesice zaznamenavam hlavne upravy kouzlících povolání. Ted nemluvim o Týmu, mluvím o hráčích a o tom, na co si furt stěžují.

Milí hráči, co takhle osekat válečníky? Co treba rovnou zrušit hide? Zákeřný? Co takhle dát všem do rukou jen hole, všem stejné ab a všem stejné ac? Jak byste se citili vy, kdyby vam jinaci hraci chteli osekat povolání? Jak by vam asi bylo?

Zamyslete se ... hráči .. každej tu lobbuje jen za sebe, aby jeho build byl ten uber.
Ano hájím si své povolání, protože za poslední čas se u něj dost věcí upravilo.
Za polovinou úprav je třeba tým, já to beru, je to v pořádku. Ale další polovina jsou návrhy od hráčů. Až vás budu jen tak killovat na potkání bude se vám to líbit? Bude se vám líbit tahle hra? Nebude. A me se zas nelíbí, když jssou kouzla osekávaná. Chápem se? Nevyhrozuju, jen upresnuji ze kdyz zkazite hru jedne strane, proc by ona nemohla pak vam, ze? Unesu nějakou míru. Ale i míra má své hranice. Zamyslete se.
Děkuji.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 15:34 11. Jul 2010 
Nováček
 Profile

-darkvision- wrote:
...

Hehe, já sem většinu času hrál právě mágy a vim, že to jde hrát i bez pernamentně nakouzlenýho GS :wink:

Nicméně Thalie je přímo jedinečná tim, že tohle kouzlo neni upravený a donedávna i devastem. Tyhle dvě věci sou prostě upravený téměř všude. Naopak moc nechápu save na IGMS, ale to už sem někde jinde...

Reply with quote  

PostPosted: 15:38 11. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

alchariot wrote:
efu_redo wrote:

Nesuhlasim. Takze minimalne ja ti za pravdu nedam. Ale sak skriplime tych casterov este viac, nech maju silove buildy este lahsiu robotu. Dost o to ze cakanie na meditaciu, aby bol clovek len pouzitelny trva vecnost...

Je mi jasné že hráči mágů ve většině nesouhlasí. :mrgreen: Tah za level je prostě megaprasárna. GSko jak je tady je snad ta nejvíc debilní věc tohodle serveru.

Reply with quote  

PostPosted: 23:29 11. Jul 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Osekáš tim wiznu, sorcku, clera, rogunu( tu spíš ne, většína jede hide.. Ale viděl jsem i silový) a barda.. To je? 5 povolání? Docela dost.. Možnosti jak shodit GS je několik a když už ne shodit tak prohlédnout ( nemluvim o překlikávání odporu). Jeden způsob je na Thalii přímo přístupný VŠEM postavám.. Tak nevim co vás na tom žere.. Jestli to těm povoláním závidíte či co.. Tak ste si asi založili špatný char. Jiné vysvětlení pro to nemam.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 23:43 11. Jul 2010 
Ďábel
 Profile

Asi sem jeden z mála z těch co hraju povolání co můžou mít GS a jsem pro jeho upravení.
Dle mě je to vážně až moc přehnané.

Bylo to tak aj dřív, kdy mohli mít GS všichni i bojovníci...Takhle vyprchá z té hry pocit strachu a mágové a spol jsou prostě vysmátí a permamentně ukrytí.

Pohoda, projdu si všechny lokace v GS.
Pohoda, zabiju nepřítele a zalezu do GS.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 23:50 11. Jul 2010 
Šlechtic
 Profile

taky hraju wiznu a jsem pro upravu gs
respektive vsem co hraji kouzlice a stezujou si, doporucuju vrele zahrat si treba zlodeje, nebo barda
tohle fnukani o tom jak jsou kouzlici povolani slaby beru jako bezpredmetny
howg

Reply with quote  

PostPosted: 23:54 11. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

Sveneld wrote:
taky hraju wiznu a jsem pro upravu gs
respektive vsem co hraji kouzlice a stezujou si, doporucuju vrele zahrat si treba zlodeje, nebo barda
tohle fnukani o tom jak jsou kouzlici povolani slaby beru jako bezpredmetny
howg

tak tak

Reply with quote  

PostPosted: 02:13 12. Jul 2010 
Bůh
 Profile

Asi se budu opakovat, ale dokad bylo Gs v lahvich, tak si nikdo z hracu nestezoval. Vemte 2/3 lidem Gs z lahví a ejhle, hned je Gs špatne a lobbuje se proti nemu. MAte-li dukazy, vyvratte mi to.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 02:43 12. Jul 2010 
Velmistr
 Profile

takže...GS...

vylepšené útočiště..kouzlo 8 okruhu škola proměn

činí sesilatele nehmotného,není cítit, slyšet,vidět - defacto zmizí,jako by neexistoval

je to útěkové kouzlo

každý kdo zakouzlí útočiště by měldát odpor celému serveru - a proč? IC neexistuje něco jako odpor frakce a jiné technické blbosti - IC je člověk nehmotný PRO VŠECHNY, že se nemůže domlouvat s pratou kolem sebe? JE NEHMOTNÝ

je to kouzlo ÚTĚKOVÉ, poslední řešení když je něco špatně... ne že si vyvolám summona, hodím se do útočiště a ten za mne vybije cleý dung

ne že budu v útočišti vykecávat v hospodě

je to náročné kouzlo, proto není v lektvarech a mělo by se zrušit i na svitcích - je to náročné kouzlo vysokého okruhu, jen dobrý kouzelník jej zvládne - takové kouzlo nedokáže zloděj ze svitku seslat

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 09:32 12. Jul 2010 
Ďábel
 Profile

Luelle wrote:
.....

Zase přeháníš, tohle je už zase moc HC názor.
Podle tebe by všichni měli hrát RP, ale nikdo, opravdu nikdo tu pravé RP nehraje (ikdyž možná někdo, ale nevím nevím)

Zakazovat svitky je hloupost.

Diskuze se ale hlavně točí zda GS upravit nebo ne.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]