|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:23 15. Sep 2010 |
|
|
Oooooooooohromná vďaka za ukončenie WWQ a za tú veľmi dobrú osôbku, ktorá mi umožnila, aby som mala iný obrázok v hre 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:31 15. Sep 2010 |
|
|
Radim wrote: Díky hráči postavy Méoi Quildé Dvakrát po sobě polapena a v obou případech pěkně zahrané. Takový kdyby byli všichni...ještě jednou díky Přidávám se
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
joergen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:29 16. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Firefox_ wrote: Radim wrote: Díky hráči postavy Méoi Quildé Dvakrát po sobě polapena a v obou případech pěkně zahrané. Takový kdyby byli všichni...ještě jednou díky Přidávám se Bylo mi potěšením (nikoli však už pro Méoi) 
|
|
Top |
|
etkar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:39 17. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Děkuji hráči zodpovědnému za postavu Elinku Lelliovou za jeho krásnou RP hru v uplynulých dnech. Objednávka "mlíčka" a to hned 2x u modrého racka mne dostala do kolen.
_________________ Goth Danodel, k Vašim službám.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:58 17. Sep 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
díky za včerejší noční přepad malej DMkem nějakym,bylo to milé
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:43 18. Sep 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Velký díky Bahňákovi,temnestrane,assaultovi,hefranovi,tuturututu a všem ostatním kteří se podíleli na našem Q a jeho zdárném dokončení. Moc jsem se bavil a těším se na další kousky 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:23 18. Sep 2010 |
|
|
mě to bavilo taky  Tímto děkuji všem hráčům ve tři ráno, kteří byli v Ivoře a zajímali se o smrt Palina. Opravdu moc hezky zahrané, byť bohužel bez řešení. Jinak doweškum děkuji za ochotu hrát a všem hráčům na Thalii držím při trpělivosti se mnou palce  Děkuji svým kolegáčkům že mi se vším pomáhaj a přeju jim pevné nervy a poslušnou klávesnici 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:54 18. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Milý Ježíšku Nomisi, děkuji ti za tvé dary v podobě zprovoznění truhlařiny, slibuju že do konce roku budu sekat latinu 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:31 20. Sep 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Dekuji vsem za cas straveny ve hre s myma postavama. Nebudu uz na Thalii hrat. Velmi me to ten rok a pul bavilo, ale je na case popojet dal. Opravdu vsem co se mnou hrali dekuji, doufam, ze vam me postavy nebudou chybet a zaver mych postav vidim nejak takhle:
Aysha vcera slibila Williamovi, ze uvari gulas a tak ho doma ceka, take doma zrejme najde uprostred mistnosti namalovany pentagram a v kruhu kolem nej horelo 5 svicek. Kdyz ho najde, svicky budou nejspis vyhorene.
Zoe rikala cosi, ze musi odejit za jistym drakem, pry modrym.. Od te doby ji nikdo nevidel. Snad moudra priroda vi, co s ni je.
Zarion dal bojuje s nemrtvyma a doufam, ze se ji dobre dari.
Tarja, Sophie, Mizuki a Tereza a spousta dalsich, odesly nekam do hor, bylo slyset jak vtipkuji a ze si kupovaly velkou zasobu jidla u hospodskeho v Ivory.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:09 21. Sep 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
mam takovy pocit ze to co pises neni pravda spis mi musime podekovat za tvou pritomnost zde byla skvela . Rad sem stebou hral a skoda ze jsme posledni mesice ci jak dlouho jsme se spolu nebavili spolu moc nehrali je mi to moc lito a boli me to ze tak skvela hracka zde konci 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:21 21. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Chtěla bych poděkovat týmu thalie zvláště pak Kucikovi a Caironovi za božskou trpělivot při řešení problému se Sally Imin...kluci díky moc... A pak bych chtěla moc poděkovat Desmondovi, za to že to nevzdává se zbytky odboje a že ho obdivuju když vidím jak to nemá lehké.... Thanks.... 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:55 21. Sep 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Xanti měj se a hodně zdaru ic i ooc  a děkuju za ty fajn chvíle
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:44 21. Sep 2010 |
|
|
wsweetjane wrote: ... bych chtěla moc poděkovat Desmondovi, za to že to nevzdává .... a že ho obdivuju když vidím jak to nemá lehké.... Souhlas.. taky velký dík za trpělivost! Snad už naše jádro vydrží  Zároveň dík všem, co to pro ně neskončilo s uzavřením míru 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:49 22. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Díky za včera a pardon, že jsem se tak vypařil  klekla baterka u notebooku 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:38 22. Sep 2010 |
|
|
Nevím jak to dělaj, ale rodinka vistani je fakt supr  6 hráčů a jsou skvěle sehraní. Skvělá hra skvělá atmosféra 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|