Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:02 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Vyvolavaní
PostPosted: 01:47 20. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

ja rad pisu patlaniny jestli zavidis tak to mas blby:) jinak stale nechapete ano expete si ten skill ale nekde na odlehlim miste:) navic ja hranu hraju a sumoning sem nikdy nepotreboval a ani ho nejak extra nevyuzil:)

Reply with quote  

PostPosted: 01:58 20. Nov 2010 
Bůh
 Profile

sendys wrote:
navic ja hranu hraju a sumoning sem nikdy nepotreboval a ani ho nejak extra nevyuzil:)

Btw. Nebyls to náhodou ty, kvůli komu zvířata dostali imky a poctiví hraničáři si teď moc nezahrajou? Bo z toho nemaj takovy RP když se jim nepovede ovládnout jezevec apod.
Mluvím o těch ovládaných gorilách, bossovi, kterého jsi pak nechal povraždit gorilami apod věcičky :o)

Jinak sory za OT ale nedalo mi to.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 02:23 20. Nov 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Zdravím všechny roztomilé summonery.
Flejmy už mě začínají unavovat:

ANO: je problém že někdo vyvolá 20xpotvoru lvl1-9 v jezevčím doupěti
Je to kravina a dle mě systémová blbost, ale co mi není rovno, po tom je mi ...

NE nedělají to jen lowové, opravdu to dělají i high lvly a dělají to i ZÁMĚRNE
Tady naopak mají ode mě zelenou. Vysvětlím.

Když se jde drow v noci proběhnout po povrchu a když už nemá do koho kudlu zabořit, tak tam aspoň nechá překvápko.
Beru to a souhlasím.
To samé mužou dělat i povrchnani dole. (nebudu se s nikým hádat, prostě můžou a že to nedělají je mi šumák)

Život je boj.
Je akorát prasárna prásknout silnou potvoru přímo do přechodu.
Chtěl bych ve vší slušnosti požádat summonery, aby alespoň házeli potvory po lokaci s rozumem a ne do přechodu.
Slibuji, že jedinkrát uvidím, že tohle někdo prasí, tak mu osobně vynutím odpočinek, sundám mu všechny kouzla přemistim ho doprostřed jeho mazlíků a nechám si ho vychutnat vlastní šťávu.

Problém má prostě dvě strany mince, snažte se na to nahlížet oběma směry a ne jen odsoudit.
Naběhneš do známé lokace poslepu a s prstem v nose, protože "víš" že je prázdá? Bav se!
Jseš obezřetný a dáváš si majzla? Přežiješ.
Nic víc říct k tomuto tématu nechci a více neřeknu, jste lidi, chovejte se tak prosím.
Děkuji.

Reply with quote  

PostPosted: 10:21 20. Nov 2010 
Měšťan
 Profile

Vemte si, že i když vyvoláš tu potvoru kamkoliv jinam než k přechodu, tak se dost často může stát to, že tam někdo půjde všimne si potvory uteče do nejbližší lokace a ta potvora zůstane u přechodu v původní lokaci a teď jak někdo může dávat pozor když vstupuje do lokace a dostane ránu ještě před kompletním naloadováním například..

To, že drow vyjde na povrch a nikoho nepotká, neznamená že za každou cenu musí něco udělat

Reply with quote  

PostPosted: 14:27 20. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

hmmm smula je ze to asi kvuli me ani nebylo :) a ochocovat s da furt zatim sem nejak extra nenarazil ze by neco melo imku :) dale co se tyce toho screenu co jsme kdyzsi poridil byl jen potvrzenim neceho co uz jsem posilal kucikovy :)

Reply with quote  

PostPosted: 03:30 21. Nov 2010 
Poutník
 Profile

sendys wrote:
dale co se tyce toho screenu co jsme kdyzsi poridil byl jen potvrzenim neceho co uz jsem posilal kucikovy :)

chlape, ty jsi permanetně v lihu, pač co příspěvek, to perla :)

Reply with quote  

PostPosted: 13:57 21. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

ne jen ty si asi nechapavej a totalne mimo kdyz nevis o co jde tak mlc:)

Reply with quote  

PostPosted: 16:55 21. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ... :) Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky :)

Reply with quote  

PostPosted: 17:15 21. Nov 2010 
Poutník
 Profile

XŠevyX wrote:
Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ... :) Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky :)

Aspoň nějaká akce, ne? Buďte rádi, že se nenudíte :-P Co já bych dala za nějakou akšn tam u nás dole :-P :-D

Každopádně, jak tak koukám, stává se to dost často, nenapadlo vás, že se vám tam toulá nějakej površan hajzlík a dělá to IC naschvál? teror Ivory a okolí... :weap_90: :mus_3:

Image

Reply with quote  

PostPosted: 18:18 21. Nov 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Co to bylo za summona? Jsem asi neco minul, kdyz jsem naposledy listoval knihou povolavani. :)

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 19:57 21. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

LDamian wrote:
Co to bylo za summona? Jsem asi neco minul, kdyz jsem naposledy listoval knihou povolavani. :)

Taky by mě to zajímalo :D

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 20:19 21. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

Androsfinga ..... :) ale podotýkám , že patřila mezi ty lepší ..

Reply with quote  

PostPosted: 20:53 21. Nov 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

XŠevyX wrote:
Androsfinga ..... :) ale podotýkám , že patřila mezi ty lepší ..

No... pokud by ji ten kdo ji povolal, dal i par boostu co nejsou videt...

Ale androsfingu nepovola nikdo se zlym presvedcenim. Takze to nevypada na zamer zle postavy.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 20:56 21. Nov 2010 
Šlechtic
 Profile

mozna to byl zly zamer dobre postavy :D

Reply with quote  

PostPosted: 20:59 21. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

Sveneld wrote:
mozna to byl zly zamer dobre postavy :D

Taky možnost ... :D

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]