|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 01:47 20. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ja rad pisu patlaniny jestli zavidis tak to mas blby:) jinak stale nechapete ano expete si ten skill ale nekde na odlehlim miste:) navic ja hranu hraju a sumoning sem nikdy nepotreboval a ani ho nejak extra nevyuzil:)
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 01:58 20. Nov 2010 |
|
|
sendys wrote: navic ja hranu hraju a sumoning sem nikdy nepotreboval a ani ho nejak extra nevyuzil:) Btw. Nebyls to náhodou ty, kvůli komu zvířata dostali imky a poctiví hraničáři si teď moc nezahrajou? Bo z toho nemaj takovy RP když se jim nepovede ovládnout jezevec apod. Mluvím o těch ovládaných gorilách, bossovi, kterého jsi pak nechal povraždit gorilami apod věcičky  ) Jinak sory za OT ale nedalo mi to.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 02:23 20. Nov 2010 |
|
|
Zdravím všechny roztomilé summonery. Flejmy už mě začínají unavovat:
ANO: je problém že někdo vyvolá 20xpotvoru lvl1-9 v jezevčím doupěti Je to kravina a dle mě systémová blbost, ale co mi není rovno, po tom je mi ...
NE nedělají to jen lowové, opravdu to dělají i high lvly a dělají to i ZÁMĚRNE Tady naopak mají ode mě zelenou. Vysvětlím.
Když se jde drow v noci proběhnout po povrchu a když už nemá do koho kudlu zabořit, tak tam aspoň nechá překvápko. Beru to a souhlasím. To samé mužou dělat i povrchnani dole. (nebudu se s nikým hádat, prostě můžou a že to nedělají je mi šumák)
Život je boj. Je akorát prasárna prásknout silnou potvoru přímo do přechodu. Chtěl bych ve vší slušnosti požádat summonery, aby alespoň házeli potvory po lokaci s rozumem a ne do přechodu. Slibuji, že jedinkrát uvidím, že tohle někdo prasí, tak mu osobně vynutím odpočinek, sundám mu všechny kouzla přemistim ho doprostřed jeho mazlíků a nechám si ho vychutnat vlastní šťávu.
Problém má prostě dvě strany mince, snažte se na to nahlížet oběma směry a ne jen odsoudit. Naběhneš do známé lokace poslepu a s prstem v nose, protože "víš" že je prázdá? Bav se! Jseš obezřetný a dáváš si majzla? Přežiješ. Nic víc říct k tomuto tématu nechci a více neřeknu, jste lidi, chovejte se tak prosím. Děkuji.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 10:21 20. Nov 2010 |
|
|
Vemte si, že i když vyvoláš tu potvoru kamkoliv jinam než k přechodu, tak se dost často může stát to, že tam někdo půjde všimne si potvory uteče do nejbližší lokace a ta potvora zůstane u přechodu v původní lokaci a teď jak někdo může dávat pozor když vstupuje do lokace a dostane ránu ještě před kompletním naloadováním například..
To, že drow vyjde na povrch a nikoho nepotká, neznamená že za každou cenu musí něco udělat
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 14:27 20. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
hmmm smula je ze to asi kvuli me ani nebylo  a ochocovat s da furt zatim sem nejak extra nenarazil ze by neco melo imku  dale co se tyce toho screenu co jsme kdyzsi poridil byl jen potvrzenim neceho co uz jsem posilal kucikovy 
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 03:30 21. Nov 2010 |
|
|
sendys wrote: dale co se tyce toho screenu co jsme kdyzsi poridil byl jen potvrzenim neceho co uz jsem posilal kucikovy  chlape, ty jsi permanetně v lihu, pač co příspěvek, to perla 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 13:57 21. Nov 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ne jen ty si asi nechapavej a totalne mimo kdyz nevis o co jde tak mlc:)
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 16:55 21. Nov 2010 |
|
|
Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ...  Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Z´harra
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 17:15 21. Nov 2010 |
|
Joined: 10:24 16. Oct 2010 Posts: 86 Location: Far far away...
|
XŠevyX wrote: Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ...  Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky  Aspoň nějaká akce, ne? Buďte rádi, že se nenudíte  Co já bych dala za nějakou akšn tam u nás dole  Každopádně, jak tak koukám, stává se to dost často, nenapadlo vás, že se vám tam toulá nějakej površan hajzlík a dělá to IC naschvál? teror Ivory a okolí... 
_________________ Z´hiarra Zau´ndar - "Vel'bol bauth fol jiv'undus? Z'reninth uns'aa..Usstan tlun Jabbress d'jiv'elgg...!"
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 18:18 21. Nov 2010 |
|
|
Co to bylo za summona? Jsem asi neco minul, kdyz jsem naposledy listoval knihou povolavani. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 19:57 21. Nov 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
LDamian wrote: Co to bylo za summona? Jsem asi neco minul, kdyz jsem naposledy listoval knihou povolavani.  Taky by mě to zajímalo 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 20:19 21. Nov 2010 |
|
|
Androsfinga .....  ale podotýkám , že patřila mezi ty lepší ..
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 20:53 21. Nov 2010 |
|
|
XŠevyX wrote: Androsfinga .....  ale podotýkám , že patřila mezi ty lepší .. No... pokud by ji ten kdo ji povolal, dal i par boostu co nejsou videt... Ale androsfingu nepovola nikdo se zlym presvedcenim. Takze to nevypada na zamer zle postavy.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 20:56 21. Nov 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
mozna to byl zly zamer dobre postavy 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vyvolavaní Posted: 20:59 21. Nov 2010 |
|
|
Sveneld wrote: mozna to byl zly zamer dobre postavy  Taky možnost ... 
|
|
Top |
|