|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Tashara
|
Post subject: Neutralni nemrtvi Posted: 23:08 02. Dec 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jen se chci zeptat, na NPC monstra jako neutralni nemrtvy? docela me zarazi, ze s imkou na zlo dostanu od kostlivce fear... Tusim, ze je to nejspis kvuli obtiznosti monstra, je pak potreba mnohem silnejsi kouzlo, ale prijde mi to postavene na hlavu. Stejne jako jednorozci v temnem lese... bajne dobre stvoreni, s pohledem smrti, vsema vymozenostma nemrtveho a neutral...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 23:12 02. Dec 2010 |
|
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 23:25 02. Dec 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tashara wrote: Stejne jako jednorozci v temnem lese... bajne dobre stvoreni, s pohledem smrti, vsema vymozenostma nemrtveho a neutral... Jestli sis nevšiml tak tyhle bájný stvoření, maj kapku jinou image 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 23:55 02. Dec 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Aha to jsem nejak prehlid s tou imkou na presvedceni. Ale je tady tech veci vic, naopak nekteri mechanici zase nemaji imku na kritik... Tusim golem co hlida klic k mozkomorum.
Ti jednorozci mi proste prijdou divni, je to muj nazor, nikomu ho nevnucuju jen jsem se zeptal.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 00:19 03. Dec 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
me osobne prijde myslenka nemrtvyho jednorozce a druida super, byl sem z toho dungeonu nadsenej
_________________ nwn
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 07:10 03. Dec 2010 |
|
|
Tak lepší je věřit kouzlu rozjasnění a nebo vyčištění mysli.  Ta ochrana před přesvědčením, mi někdy přišla jen jako prevence, páč když to mám, tak se NPC nesníží sesílat nějaké svoje křiky a tak. A nemrtvý jednorožec je fajn, on ten celý les je prokletý nebo co. Hmm by mě zajímalo jestli o tom zmínka někde v reálijích někde v historii, hmm musím mrknout 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 08:35 03. Dec 2010 |
|
|
[quote="-RoF-"]Tak lepší je věřit kouzlu rozjasnění Hm, to jsem měl + boost od prskavky a koník mě poslal na sušenky s čajem k rohatýmu. Čemu se tady dá věřit. 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 09:36 03. Dec 2010 |
|
|
slencak wrote: -RoF- wrote: Tak lepší je věřit kouzlu rozjasnění Hm, to jsem měl + boost od prskavky a koník mě poslal na sušenky s čajem k rohatýmu. Čemu se tady dá věřit.  Páč oni myslím sesílají pohled smrti a tam asi třeba imka na smrt.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 09:47 03. Dec 2010 |
|
|
Páč oni myslím sesílají pohled smrti a tam asi třeba imka na smrt.[/quote]
Ano hází pohled smrti, při kterém musíš uspět na vůli.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 10:05 03. Dec 2010 |
|
|
slencak wrote: Páč oni myslím sesílají pohled smrti a tam asi třeba imka na smrt......
Ano hází pohled smrti, při kterém musíš uspět na vůli. Aha jo to sou takové mrchy kouzla, kde asi imka na mysl asi nestačí no 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Neutralni nemrtvi Posted: 10:51 03. Dec 2010 |
|
|
Ale házíš proti smrti, ne proti mysl ovlivňující. Smrt se nemusí házet jen na výdrž, může se házet i na vůli nebo na reflexy.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|